Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
+1
Missy (гость) 24 грудня 2021 Оновлено 25 грудня 2021
Залипає клавіатура

Доброго часу доби є проблема: залипає клавіатура, гра злегка пригальмовує, у відео уривках звук не встигає за відео. Пам'яті начебто вистачає (є вільних 20 Гб), всі програми максимально закрила, клінером все почистила. Що ще можна зробити? Не впевнена, що зможу розігнати відеокарту, бо остання вбудована в ноутбук, а сам він — офісний.

Відповіді 0

Нещодавно оновлені теми

0
Ebalfemok_2007 27 квітня 2025 Оновлено 27 квітня 2025
Хто пам'ятає цю мобілку?
Хто знає гру приблизно 2017-2018 років, в якій потрібно схрещувати танки, кораблі та літаки? Розкажу докладніше, там потрібно схрещувати танки та їх рівні тобто 1+1=2 і тд з кораблями та літаками, можна створювати клани йти проти босів, розширювати острів, а також розширювати свою армію, отримуючи гроші за завоювання нових територій острова. Хто знає скажіть благаю? Якщо потрібні подробиці можу сказати все, що пам'ятаю в цій грі. Плюс як я пам'ятаю це не браузер і досить цікава гра зі своїм світом всередині.
0
SMag 26 квітня 2025 Оновлено 27 квітня 2025
Як встановити русифікатор Облівіон Ремастеред на XBOX
Завантажив Облівіон: Ремастед на Xbox, але російську мову не завезли розробники, з англійською не дуже дружу. Як завантажити та поставити русифікатор на Xbox? Треба було б на ПК - легко зробив, а Xbox (Series X) вперше купив, не нишпорю, як що. Підкажіть.
0
Renoiw 25 квітня 2025 Оновлено 25 квітня 2025
Не беруться нагороди
Проходжу Fluffy Season і помітив, що нагороди не беруться. Я натискаю на Claim але гра не реагує.
0
Entilor 24 квітня 2025 Оновлено 25 квітня 2025
Інфекція таборів
Як контрити людей з дробовиком за рогом? Як тільки гра починається вони інстинктивно шукають свинячі будиночки сховатися в них. Якщо падають на відкриті простори, то починають потіти, червоніти, бурмотати невиразно, і судомно бігати об камінь до каменю. Це лікується? Як ви боретеся з ними? Прошу Вашу шановну думку.
+2
Крiб 22 квітня 2025 Оновлено 27 квітня 2025
Маленький FPS в Rust
Вже багато років фпс у Расті залишає бажати кращого, багато способів за роки перепробував, але в підсумку вирішив, що все-таки моя Рикса 580 вже не витягує, але ось нещодавно купив нову відеокарту і, м'яко кажучи, значно краще не стало. І проблема така завжди була тільки в засраному Расті.

Конфігурація ПК:
Rx 7700xt (60–65 градусів, завантаження на 50–60% і 8 ГБ пам'яті).
I5-12400F (теж десь 60 градусів, завантаження близько 70–80% з урахуванням інших додатків).
32 ГБ ОЗУ 3600 МГц (використовується ~20%).

FPS сильно стрибає, зазвичай 50–75. При цьому налаштування навіть до середніх не дотягують.
В інших іграх все відмінно (наприклад, TLOU на ультрах близько 100 фпс).
Звичайно, можна скинути, що гра у всіх лагає, але на ділі сумно бачити людей з 3060, у яких 100+ фпс.