Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
+5
Павел Сканк 14 липня 2024 Оновлено 15 липня 2024
Помилка CoDM?

Проблема полягає в тому, що я не можу залазити на різні перешкоди там, де зазвичай це можливо, можливо це якесь налаштування після обнови змінилася я хз, але грати стало не реально просто, на жаль відео сюди вставити не можна, але я зняв порядку 3-6 відео з тим як під час матчу я намагаюся на щось залізти ... допоможіть її

Відповіді 1

Нещодавно оновлені теми

+1
SilverShooter 5 квітня 2025 Оновлено 5 квітня 2025
Помилка з текстурами
Хтось натрапив на таку проблему?
Просто великі та маленькі квадрати на землі чи воді, якісь засмаглі текстури.
Вся графіка знаходиться на ультрасах.
Ryzen 9 8000x3d та RTX 4070 Super.
0
Tiler 4 квітня 2025 Оновлено 5 квітня 2025
Помилка Fortnite
Перевстановив гру, досі не працює. Помилка має "OpenGL32", ідей ще немає. Які натрапили на допомогу підшлунковій залозі.
0
Александр Подгурский 28 березня 2025 Оновлено 28 березня 2025
Допомога з магазином
Будь ласка, допоможіть, чому магазин працює лише з модами, і коли ми заходимо у вестибюль, ніхто нічого не може придбати, навіть якщо 350 тис. На балансі та цінах 0 для всіх товарів (у кожного є абсолютно однакові моди)?
0
GetS7op 27 березня 2025 Оновлено 4 квітня 2025
Гра, де потрібно розчавити зелену картоплю
Протягом 5 років я мучився з пошуком гри з нуля, де потрібно було знищити зелені слимки або зелену картоплю очима та вуса за допомогою автомобіля. Аркадна гонка з можливістю налаштування автомобіля та десяток рівнів голови, де головна мета-не лише виграти гонку, але й знищити, розміщені в найскладніших місцях, опонентів у вигляді зелених моторочок.
0
Feos1r 27 березня 2025 Оновлено 28 березня 2025
Проблема творця
Нещодавно я став творцем і помітив, що з краю екрану при проходженні видно, як зникають предмети, що псує весь тип рівня, як вимкнути цей параметр?