Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Помилка Fortnite
Перевстановив гру, досі не працює. Помилка має "OpenGL32", ідей ще немає. Які натрапили на допомогу підшлунковій залозі.
Нещодавно оновлені теми
Друзі, всім привіт. Зіткнулася з такою проблемою при проходженні квесту хресної феї Bibbidi Bobbidi Oops: не з'являється кава-машина мишеня Ремі, щоб її сфотографувати.
Необхідні попередні квести закінчила, тимчасову умову квесту виконую. Але кава-машина так і не з'являється.
Хтось стикався з такою проблемою? Чи змогли вирішити?
Необхідні попередні квести закінчила, тимчасову умову квесту виконую. Але кава-машина так і не з'являється.
Хтось стикався з такою проблемою? Чи змогли вирішити?
Намагаюся грати в хорори, але після тих, які я пройшов, інші здаються просто сміттям, не можу знайти нічого, у що б пограв хоча б годину, а подобається мені ось що: Call of Cthulhu. суїцидальної атмосфери, порадьте хоч щось простому обивателю.
Всім привіт, нещодавно скачав SA2 і вирішив трохи пізніше завантажити моди на гру для більшого реалізму, але в цей же день у мене з'явилася проблема на рівнях Руж у мене вилазила помилка
SA2 has crashed at 46c340 (Sonic2App.exe)
Скрутний трос, mod list і текст файл має бути added to your games CrashDumos folder.
І там вже лише одна кнопка "ОК" і потім натиснувши на неї вилітає гра і відкривається папка CrushDump, і там далі файли йдуть про гру і т.д.
Хто знає, будь ласка, допоможіть
SA2 has crashed at 46c340 (Sonic2App.exe)
Скрутний трос, mod list і текст файл має бути added to your games CrashDumos folder.
І там вже лише одна кнопка "ОК" і потім натиснувши на неї вилітає гра і відкривається папка CrushDump, і там далі файли йдуть про гру і т.д.
Хто знає, будь ласка, допоможіть

Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, спочатку прокачував лучника і, звичайно, на мені були не латні обладунки, та й плюс ближній бій у мене не прокачений. Виникли проблеми з головним сюжетним квестом «Вижити в поєдинку» з атоманом, з цибулі його не можу знищити одразу, квест провалений, а у ближньому бою він мене зносить із двох ударів, навіть щит не допомагає.
Привіт усім, потрібна допомога. Xbox Series відбувається виліт гри на етапі, коли піднімаюся на саму будівлю. В тому самому місці. Тільки сходами піднімаюсь, і через 2-3 секунди виліт.
гру встановлював, скидання консолі робив, дозвіл приставки знижував.
Майже кінець гри, і таке. Прикро. Хто стикався? Як лікувати? Може секрети є які?
гру встановлював, скидання консолі робив, дозвіл приставки знижував.
Майже кінець гри, і таке. Прикро. Хто стикався? Як лікувати? Може секрети є які?