Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
0
DoGgEyMeR 14 березня 2025 Оновлено 15 березня 2025
Як відкрити двері
Я знайшов двері в будинку, де раніше була Ліана, включаючи кеш, там ще були просторові бульбашки, я не можу відкрити двері.
Весь 1-й Дом-ОБЛАХІЛЬ, Да і Соседне, Рядм, Прикол С. wедёт к 2, Вторрая кл.
Відповіді 3

Нещодавно оновлені теми

0
112233Alena 17 березня 2025 Оновлено 17 березня 2025
Розвиток винищувача зупинився
Скажіть, будь ласка, хто знає. Винищувач Optimus Prime перестав розробляти. Потрібно відкрити три зірки. Для цього підвищити рівень нападу основної зброї на 15 відсотків. Скажіть, де і як це зробити?
+2
Mr. Foce 16 березня 2025 Оновлено 17 березня 2025
Мильна графіка на відеокарті RTX4050
Ця проблема виникла з моменту придбання ноутбука на I7 12450H, RTX 4050, 16 Гб оперативної пам’яті, Win 11, ну, і 1 ТБ за послугою. Проблема полягає в тому, що я хочу грати в кілька ігор з хорошою графікою, але як я йду і починаю грати, я бачу не дуже приємне видовище-величезну кількість мила (поруч із ігровим персонажем графіки, це виглядає добре, але що становить 10–20 і більше в метрах, я бажаю вам на різних форумах, аналізу, я зрозумів, що не можу знайти проблему для себе, я не міг би знайти його нижче. Скріншоти з Детройту, згідно з налаштуваннями, все на Ultra, FPS стабільно зберігає 60 через обмеження, але графіка далеко не тягнеться за ультра налаштувань, і тому в багатьох іграх скажіть мені рішення, будь ласка!
-1
brodyaga solo 14 березня 2025 Оновлено 15 березня 2025
Які події можна пропустити в GTA 5?
Я знаю, що під час проходження гри ви можете пропустити такі події, як Саймон Етаріан та перестрілка в альтруїстському таборі.
Може, ти все ще знаєш, що пропустити?
0
BuzZ TnX 14 березня 2025 Оновлено 14 березня 2025
30 героїв
Привіт усім.
Скільки героїв ви можете отримати протягом 30 днів гри на новому сервері?
Мені потрібно 30, але я зібрав максимум 23. Я бачу на вкладці з героями ще 4 героїв, яких не можна отримати ніде, і 1 на донат. Чи можна набрати 30 героїв за 30 днів? Мені потрібно виконати одне завдання в грі.
0
типо санс 12 березня 2025 Оновлено 13 березня 2025
Чорні / розбиті текстури в KS 2
Коротше кажучи, довідка, чомусь у мене є всі чорні текстури, FPS, здається, високий, це сміття заважає мені грати в труби, рекомендувати параметри або запустити параметри, ось мої компоненти саме у Case Windows 11, 8 ГБ оперативної пам’яті, Intel HD Graphics 530, Intel Core I7 6700.