Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
30 героїв
Привіт усім.
Скільки героїв ви можете отримати протягом 30 днів гри на новому сервері?
Мені потрібно 30, але я зібрав максимум 23. Я бачу на вкладці з героями ще 4 героїв, яких не можна отримати ніде, і 1 на донат. Чи можна набрати 30 героїв за 30 днів? Мені потрібно виконати одне завдання в грі.
Скільки героїв ви можете отримати протягом 30 днів гри на новому сервері?
Мені потрібно 30, але я зібрав максимум 23. Я бачу на вкладці з героями ще 4 героїв, яких не можна отримати ніде, і 1 на донат. Чи можна набрати 30 героїв за 30 днів? Мені потрібно виконати одне завдання в грі.
Нещодавно оновлені теми
Скажіть, будь ласка, хто знає. Винищувач Optimus Prime перестав розробляти. Потрібно відкрити три зірки. Для цього підвищити рівень нападу основної зброї на 15 відсотків. Скажіть, де і як це зробити?
Ця проблема виникла з моменту придбання ноутбука на I7 12450H, RTX 4050, 16 Гб оперативної пам’яті, Win 11, ну, і 1 ТБ за послугою. Проблема полягає в тому, що я хочу грати в кілька ігор з хорошою графікою, але як я йду і починаю грати, я бачу не дуже приємне видовище-величезну кількість мила (поруч із ігровим персонажем графіки, це виглядає добре, але що становить 10–20 і більше в метрах, я бажаю вам на різних форумах, аналізу, я зрозумів, що не можу знайти проблему для себе, я не міг би знайти його нижче. Скріншоти з Детройту, згідно з налаштуваннями, все на Ultra, FPS стабільно зберігає 60 через обмеження, але графіка далеко не тягнеться за ультра налаштувань, і тому в багатьох іграх скажіть мені рішення, будь ласка!
Я знайшов двері в будинку, де раніше була Ліана, включаючи кеш, там ще були просторові бульбашки, я не можу відкрити двері. Весь 1-й Дом-ОБЛАХІЛЬ, Да і Соседне, Рядм, Прикол С. wедёт к 2, Вторрая кл.
Я знаю, що під час проходження гри ви можете пропустити такі події, як Саймон Етаріан та перестрілка в альтруїстському таборі.
Може, ти все ще знаєш, що пропустити?
Може, ти все ще знаєш, що пропустити?
Коротше кажучи, довідка, чомусь у мене є всі чорні текстури, FPS, здається, високий, це сміття заважає мені грати в труби, рекомендувати параметри або запустити параметри, ось мої компоненти саме у Case Windows 11, 8 ГБ оперативної пам’яті, Intel HD Graphics 530, Intel Core I7 6700.