Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Оновлення версії OpenGL
Привіт, люди громади та команда VGTimes.
Загалом, у мене виникла проблема, я купив відеокарту Miner Nvidia P104-100 8 Гб, встановлених модифікованими драйверами на путівників YouTube, я проходжу GPU-Z. Я думаю, версія OpenGL 4.0, але вам потрібно провести її через реєстр, щоб він був 4,6, так що ігри сприймаються не побудованими -в Intel HD 4000, але як дискретний 1070 (драйвери переобладнані так, що була показана ця відеокарта). Але згідно з невідомою мені помилки у папці "ComputerHkei_local_machinesystemcontrolset001controlclass{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}001" немає необхідних файлів OpenGlDrivername та OpenGldrivernAwwow) бути.
Якщо хтось розуміє, скажи мені, будь ласка, що мені робити і як це виправити.
Ось мої системні компоненти:
Материнська плата: ASUS P8B75-M (LGA1155 чіпсет), PCI-Express 3.0.
Версія BIOS: 1002.
Процесор: Intel Core I5-3570K CPU @ 3,40 ГГц.
Відеокарта: NVIDIA P104-100 8GB (GPU-Z GeForce GTX 1070) Пам'ять GDDR5X.
ОЗУ: 16 Гб DDR-3 (2 помирає 8 Гб).
Загалом, у мене виникла проблема, я купив відеокарту Miner Nvidia P104-100 8 Гб, встановлених модифікованими драйверами на путівників YouTube, я проходжу GPU-Z. Я думаю, версія OpenGL 4.0, але вам потрібно провести її через реєстр, щоб він був 4,6, так що ігри сприймаються не побудованими -в Intel HD 4000, але як дискретний 1070 (драйвери переобладнані так, що була показана ця відеокарта). Але згідно з невідомою мені помилки у папці "ComputerHkei_local_machinesystemcontrolset001controlclass{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}001" немає необхідних файлів OpenGlDrivername та OpenGldrivernAwwow) бути.
Якщо хтось розуміє, скажи мені, будь ласка, що мені робити і як це виправити.
Ось мої системні компоненти:
Материнська плата: ASUS P8B75-M (LGA1155 чіпсет), PCI-Express 3.0.
Версія BIOS: 1002.
Процесор: Intel Core I5-3570K CPU @ 3,40 ГГц.
Відеокарта: NVIDIA P104-100 8GB (GPU-Z GeForce GTX 1070) Пам'ять GDDR5X.
ОЗУ: 16 Гб DDR-3 (2 помирає 8 Гб).
Нещодавно оновлені теми
Які таємні місії в GTA в Інтернеті? Я знаю, як військово -морський та автозахідний револьвер, квест після видалення 601 бункерного вантажу, пов’язаного з прибульцями. Скажи мені, які ще квести, які розробники не вказують?
Ніколи протягом 6 років гри в Minecraft ніколи не було грою і насправді не відчував усієї своєї механіки, тому що це було досить швидко нудно з самотністю у світі.
Я хочу грати в компанії більш -менш добрих і адекватних людей, які не будуть нудно грати після перших годин, коли повна ZHE. збирається. Сет і дерев’яна коробка зроблені.
Давайте спробуємо зробити велике село чи якесь місто з мешканцями, зробити прекрасні будівлі, красиві будинки, зручні дороги для нашого поселення та створимо якийсь сервер ванілі для пари людей, але вже в ситуації ... ми спробуємо дістати всі гору і багатьох.
Господар - Ateros, але якщо у вас є більш стабільні господарі для приємної гри, то обов'язково розкажіть про це!
Версія - це остання "1.21.4".
Вік 12-16 років (я сам 16).
Якщо хтось хоче, то ми можемо спілкуватися в грі під час гри.
Я хочу грати в компанії більш -менш добрих і адекватних людей, які не будуть нудно грати після перших годин, коли повна ZHE. збирається. Сет і дерев’яна коробка зроблені.
Давайте спробуємо зробити велике село чи якесь місто з мешканцями, зробити прекрасні будівлі, красиві будинки, зручні дороги для нашого поселення та створимо якийсь сервер ванілі для пари людей, але вже в ситуації ... ми спробуємо дістати всі гору і багатьох.
Господар - Ateros, але якщо у вас є більш стабільні господарі для приємної гри, то обов'язково розкажіть про це!
Версія - це остання "1.21.4".
Вік 12-16 років (я сам 16).
Якщо хтось хоче, то ми можемо спілкуватися в грі під час гри.
Скажіть, будь ласка, хто знає. Винищувач Optimus Prime перестав розробляти. Потрібно відкрити три зірки. Для цього підвищити рівень нападу основної зброї на 15 відсотків. Скажіть, де і як це зробити?
Ця проблема виникла з моменту придбання ноутбука на I7 12450H, RTX 4050, 16 Гб оперативної пам’яті, Win 11, ну, і 1 ТБ за послугою. Проблема полягає в тому, що я хочу грати в кілька ігор з хорошою графікою, але як я йду і починаю грати, я бачу не дуже приємне видовище-величезну кількість мила (поруч із ігровим персонажем графіки, це виглядає добре, але що становить 10–20 і більше в метрах, я бажаю вам на різних форумах, аналізу, я зрозумів, що не можу знайти проблему для себе, я не міг би знайти його нижче. Скріншоти з Детройту, згідно з налаштуваннями, все на Ultra, FPS стабільно зберігає 60 через обмеження, але графіка далеко не тягнеться за ультра налаштувань, і тому в багатьох іграх скажіть мені рішення, будь ласка!
Я знайшов двері в будинку, де раніше була Ліана, включаючи кеш, там ще були просторові бульбашки, я не можу відкрити двері. Весь 1-й Дом-ОБЛАХІЛЬ, Да і Соседне, Рядм, Прикол С. wедёт к 2, Вторрая кл.