Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
0
Rüdiger Schäfer 24 березня 2025 Оновлено 27 березня 2025
Проблеми з лівим 4 мертвим 2
Допоможіть, будь ласка, я не можу, я страждаю 3 дні з цим чудовиськом. Я натискаю на кнопку відтворення в Steam, вона запускається, але насправді нічого не відбувається, потім через пару секунд гра закривається. Я вже все пробував.
Відповіді 1

Нещодавно оновлені теми

0
Red Panda_2 26 березня 2025 Оновлено 27 березня 2025
Таємні пілоти
При передачі платини виникають деякі незручності. Секретні пілоти, один, а саме Box Cat, мені дали зовсім випадково під час гри з другом. Здається, що він щось натиснув, або ми виконали особливий стан або все відразу. Взагалі він намагався отримати іншого, спостерігав за екскурсоводами, намагався знайти сайти чи форуми. Тож блукав сюди, хто знає, допоможе з рештою !!!
Дякую заздалегідь!
-1
gooranga 25 березня 2025 Оновлено 26 березня 2025
Проблеми з Rockstar Launcher
У мене проблеми з Rockstar Launcher. Він не сканує встановлені ігри, він також не дає йому встановити через нього. "У вашому регіоні недоступний". Які проходять лише через клавіші, активовані Rockstar Launcher. Без пари, без епічного магазину. Якщо хтось має це через Steam або Epic Store, чи будете ви відповісти, як працювати? Якщо без втручання VPN та іншого програмного забезпечення, є можливість придбати там, принаймні переплатити небажання за те, що вже працює. Максимум Payne 3 або, наприклад, хуліган. Або будь -який GTA у випуску.
0
ugly021 25 березня 2025 Оновлено 25 березня 2025
Миготливі зелені квадрати на екрані
Він грав у RDR2, і в одній порізаній сцені з'явилися подібні квадрати, які зникли і з’явилися знову, це ніколи не з’явилося ніде. Що це могло бути? Я перевірив відеокарту, де це можливо, і все в порядку з нею, як я це розумію.
Конфігурація:
RTX 4060 8 Гб.
i3-12100f.
Оперативна пам’ять 16 Гб.
1920x1080.
Gigabyte H610M до DDR4.
-1
brodyaga solo 21 березня 2025 Оновлено 22 березня 2025
Які місії (секрет) можна пропустити в GTA в Інтернеті?
Які таємні місії в GTA в Інтернеті? Я знаю, як військово -морський та автозахідний револьвер, квест після видалення 601 бункерного вантажу, пов’язаного з прибульцями. Скажи мені, які ще квести, які розробники не вказують?
+3
Stich Foorsovsky 20 березня 2025 Оновлено 21 березня 2025
Оновлення версії OpenGL
Привіт, люди громади та команда VGTimes.
Загалом, у мене виникла проблема, я купив відеокарту Miner Nvidia P104-100 8 Гб, встановлених модифікованими драйверами на путівників YouTube, я проходжу GPU-Z. Я думаю, версія OpenGL 4.0, але вам потрібно провести її через реєстр, щоб він був 4,6, так що ігри сприймаються не побудованими -в Intel HD 4000, але як дискретний 1070 (драйвери переобладнані так, що була показана ця відеокарта). Але згідно з невідомою мені помилки у папці "ComputerHkei_local_machinesystemcontrolset001controlclass{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}001" немає необхідних файлів OpenGlDrivername та OpenGldrivernAwwow) бути.
Якщо хтось розуміє, скажи мені, будь ласка, що мені робити і як це виправити.
Ось мої системні компоненти:
Материнська плата: ASUS P8B75-M (LGA1155 чіпсет), PCI-Express 3.0.
Версія BIOS: 1002.
Процесор: Intel Core I5-3570K CPU @ 3,40 ГГц.
Відеокарта: NVIDIA P104-100 8GB (GPU-Z GeForce GTX 1070) Пам'ять GDDR5X.
ОЗУ: 16 Гб DDR-3 (2 помирає 8 Гб).