Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
0
Red Diego 23 вересня 2025 Оновлено 25 вересня 2025
Допоможіть знайти гру
Грав у 2021 році на айпаді, там монстри викрали принцесу, і треба було за персонажа за допомогою монет якось прокачувати персонажа та джерела монет, типу таверни, далі не пам'ятаю, але більшу частину екрану займала прокачування, гра йшла хвиля за хвилею, і вигляд був збоку, графіка типу мультяшна.
Відповіді 1

Нещодавно оновлені теми

0
Matvei Games 27 вересня 2025 Оновлено 28 вересня 2025
Допоможіть вирішити проблему
Всім привіт неможливо грати, що це може бути? Налаштування на ультра. Вже все перепробував, як усунути цю фігню.
0
DevilRed 26 вересня 2025 Оновлено 27 вересня 2025
Про гроші на сайті
Загалом, я вирішив таки накопичити грошей для зміни нікнейму. Але біда. У правилах сказано, що
обліковуються лише гроші, зароблені протягом останнього місяця. Невикористані гроші згоряють.
А про який місяць йдеться? Календарному чи фактичному? Якщо мої перші гроші я заробив лише три дні тому, вони житимуть до 23 жовтня чи 1 жовтня згорять?
0
Flastior Solt 26 вересня 2025 Оновлено 27 вересня 2025
Пошук гри про дівчину інженера
Привіт допоможіть знайти гру.
У грі ти грав за жінку-механіка, яка впала літаком (начебто) на острів голих пузатих карликів.
Геймплей: ти повинен був збирати різну техніку на кшталт кораблів, машин, підводних човнів, щоб виконувати місії з перевезення цих карликів або гонок з ними.
Також у цій грі були 4 маски, які обговорювали дії гравця.
Проходячи сюжет, змінювалася пора року.
Стилістика гри була мультяшною.
0
kai130 25 вересня 2025 Оновлено 25 вересня 2025
Як змінити тип стріл у Dying Light
Панове геймери... Підкажіть. Як змінити тип стріл в іграшці Dying Light?
0
ivaf 22 вересня 2025 Оновлено 23 вересня 2025
Потрібні збереження для запуску DLC
Привіт! Поділіться збереженнями для Steam-версії із таблеткою RUNE. Основну гру пройшов на Game Pass, а тепер хотілося б глянути DLC.