Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
0
Matvei Games 27 вересня 2025 Оновлено 28 вересня 2025
Допоможіть вирішити проблему
Всім привіт неможливо грати, що це може бути? Налаштування на ультра. Вже все перепробував, як усунути цю фігню.
Відповіді 1

Нещодавно оновлені теми

0
DevilRed 26 вересня 2025 Оновлено 27 вересня 2025
Про гроші на сайті
Загалом, я вирішив таки накопичити грошей для зміни нікнейму. Але біда. У правилах сказано, що
обліковуються лише гроші, зароблені протягом останнього місяця. Невикористані гроші згоряють.
А про який місяць йдеться? Календарному чи фактичному? Якщо мої перші гроші я заробив лише три дні тому, вони житимуть до 23 жовтня чи 1 жовтня згорять?
0
Flastior Solt 26 вересня 2025 Оновлено 27 вересня 2025
Пошук гри про дівчину інженера
Привіт допоможіть знайти гру.
У грі ти грав за жінку-механіка, яка впала літаком (начебто) на острів голих пузатих карликів.
Геймплей: ти повинен був збирати різну техніку на кшталт кораблів, машин, підводних човнів, щоб виконувати місії з перевезення цих карликів або гонок з ними.
Також у цій грі були 4 маски, які обговорювали дії гравця.
Проходячи сюжет, змінювалася пора року.
Стилістика гри була мультяшною.
0
kai130 25 вересня 2025 Оновлено 25 вересня 2025
Як змінити тип стріл у Dying Light
Панове геймери... Підкажіть. Як змінити тип стріл в іграшці Dying Light?
0
Red Diego 23 вересня 2025 Оновлено 25 вересня 2025
Допоможіть знайти гру
Грав у 2021 році на айпаді, там монстри викрали принцесу, і треба було за персонажа за допомогою монет якось прокачувати персонажа та джерела монет, типу таверни, далі не пам'ятаю, але більшу частину екрану займала прокачування, гра йшла хвиля за хвилею, і вигляд був збоку, графіка типу мультяшна.
0
ivaf 22 вересня 2025 Оновлено 23 вересня 2025
Потрібні збереження для запуску DLC
Привіт! Поділіться збереженнями для Steam-версії із таблеткою RUNE. Основну гру пройшов на Game Pass, а тепер хотілося б глянути DLC.