Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Підкажіть моди для Skyrim
Підкажіть моди (або збірки) для Скайріма. Так, щоб він виглядав (насамперед геймплейно) як ААА 2025 року. Моди взагалі будь-які. Графіка, відкритий світ, геймплей, NPC, якісь дод. механіки, сюжетні моди Загалом будь-які якісні моди, які знаєте.
Нещодавно оновлені теми
Під час того, як я гуляв однією з локацій, з'явилися артефакти по краях екрану. У когось є схожа проблема?
Відеокарта 5070ti.
Відеокарта 5070ti.
Здрастуйте, я не знаю. Як тільки дійшов до Сільвера, у мене нескінченний пошук гри, не знаю, з чим пов'язано, мені порекомендували завантажити російську версію через VK Play, скачав, все працювало ідеально, поки знову не дійшов до Сільвера. Думаю, можливо, через регіон/країну?
Що робити? Одного разу я вирішив поставити в папці peopleplayground.data ярлик jukebox для музики, АЛЕ ДАТИ - НЕМАЄ! Я пробував будь-які ігри, щоб знайти спосіб, але всі варіанти не працювали. Підкажіть щось.
Ми з друзями завантажили моди та створили сервак. Я не хост сервера, але коли саме я виходжу з сервера, у всіх закривається сервер, навіть у хоста, навіть буває відкочує прогрес персонажа, а світ залишається таким же, що робити і як виправити.
Як робити нормальний розтяг у пабзі у 2026 році. Коли роблю розтяг, у мене поекран не видно через нього, що робити?