Форуми
Нещодавно оновлені теми
Скидайте сюди всі баг-репорти. До повідомлення обов'язково прикладайте скріншот та посилання, за яким було виявлено баг. Фіксуватимемо
Когда детали поворачивал при помощи клавиш, заметил, что они стали вставать неровно, имели отклонения на пару градусов (пример по оси Z: когда поворачиваю деталь клавишей E и с горизонтального положения довожу до «вертикального», она должна быть как X:0 Y:0 Z:90, но она встает как X:0 Y:0 Z: 85.71, с остальными также больше или меньше). Та же проблема и при повороте при помощи мышки. Как это исправить? В настройках я ничего не менял.
Чорт, вже встановився 2 рази. Що це за помилка і як її виправити? Допомогти.
заздалегідь дякую за вашу хорошу пораду.
Привіт, у цій темі ви можете ділитися своїми побажаннями та пропозиціями по сайту.
PS Баги надсилайте будь ласка в іншу тему, ось сюди: https://vgtimes.ru/forum/18685-bagi-oshibki-chto-to-ne-rabotaet.html
Среді, а-Помнюе, Ко-Волока-Факела, Которыйм, а-внося, Нестії іша, іїшкорурых Вупплаліса Дестеки, і Ббыл Носорог, Который Могг, Носеярсяд, g тощо
Фреймтайм рівний, 12 мс (85 герц монітор).
ФПС з вертикальною синхронізацією 85 стабільно, завантаження відеокарти/процесора не перевищує 50%.
Картинка ривками, так, ніби у мене ФПС в 2 рази менше (віконний режим, в повноекранному все окей). Усі режими синхронізації в NVIDIA Control Panel перепробував. Включав/вимикав потрійний буфер, заздалегідь заготовлені кадри, змінював на всі доступні режими. G-Sync недоступний. Оптимізацію на весь екран змінював, герцовку монітора змінював, Вінду змінював, Лінукс змінював, і нічого не допомогло.
Я не розбираюся в драйверах і всьому такому, але у мене є припущення, що AMD переоприділяла вбудовані режими синхронізації ОС на свої, а NVIDIA так не робить. Хто зможе допомогти?
На записах такі просадки не видні.
Сумніваюся, що проблема в моніторі, так як я тестував на 4 різних моніторах, кожен з яких я підключав як по HDMI, так і по VGA, DVI, DisplayPort.
Також заздалегідь скажу, що навіть з вимкненою вертикальною синхронізацією подібні проблеми є, просто не так помітні( Вони додають інпут лаг.
Все, що я знаю, я розписав, якщо виникнуть додаткові питання, я постараюся відповідати на них максимально швидко.
RTSS я пробував, він робив тільки гірше.
Найцікавіше, що на Win XP такої проблеми немає.
Ігри тестував різні, від Sacred Gold до Kingdom Come: Deliverance 2. В шутери не граю, про них нічого не можу сказати.
Заздалегідь відповім на питання а-ля «Так використовуй тоді повноекранний режим».
Ні, тому що у мене 2 монітори. До речі, я тестував кожен монітор окремо, проблема не зникала.
Немає онлайн, як KS або Dota.
я -Сейчаса ygraю v deathloop, n місяця 1660 р.
Добрий день, граємо з другом в режимі кооп, при отриманні аміго він розблокується тільки в мене, в друга залишається недоступним. Підкажіть, так і має бути? Чи це баг гри?
Здрастуйте всім. Допоможіть, будь ласка, вирішити проблему у Роблоксі. Не можу зайти на обліковий запис, після введення пароля та логіну вилазить вікно перевірки на бота. Потім воно зникає, і знову викидає мене на вікно введення пароля. І так завжди. Це із ПК. З телефону заходить без проблем.
Через приблизно 1-2 години вилітає кіберпанк, схожа ситуація з резиком, граю з трасуванням і длсс, через msi afterburner перевіряв температури і завантаженість відеопам'яті та озу, все стабільно, перевіряв озу на помилки через вбудовані інструменти віндовса, теж не виявлено проблем була 7гб з 8гб відеопам'яті, але вона не весь час наростала, були моменти що вона і йшла потроху, з драйверами теж відеокарти так само все нормально, без навантажень але перевіряв так само через біос блок живлення і подачу енергії, так само не було виявлено нічого незвичайного, якщо це все таки через відеопам'ять або щось подібне скажіть вирішення проблеми, а то я вже і через чат гпт проганяв але в цілому нічого нового він мені не написав.
Доброго дня, можливо хтось стикався з такою проблемою, я встановив мод ValheimRAFT і супутні йому Jotun і BepinEx, але коли я ставлю будівництво і спускаю на воду будівництво від'єднується, допоможіть будь-ласка вирішити проблему або підкажіть альтернативний мод.
Чи можете ви скинути збереження, підшлункову залозу, після цієї місії? Здається, це тест Мерліна. І тоді я не можу просунутися далі. Бажано, щоб персонаж - хлопець.