Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Minecraft, Dark Souls, Terraria, Mount & Blade: Warband, Sacred, Dark Souls 2, Dark Souls 3, Kingdom Come: Deliverance - The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon, Elden Ring, Dark and Darker
Вертикальна синхронізація
Доброго часу доби. Нещодавно я змінив відеокарту AMD на NVIDIA і зіткнувся з проблемою розривів зображення в віконних і безрамкових режимах ігор.
Фреймтайм рівний, 12 мс (85 герц монітор).
ФПС з вертикальною синхронізацією 85 стабільно, завантаження відеокарти/процесора не перевищує 50%.
Картинка ривками, так, ніби у мене ФПС в 2 рази менше (віконний режим, в повноекранному все окей). Усі режими синхронізації в NVIDIA Control Panel перепробував. Включав/вимикав потрійний буфер, заздалегідь заготовлені кадри, змінював на всі доступні режими. G-Sync недоступний. Оптимізацію на весь екран змінював, герцовку монітора змінював, Вінду змінював, Лінукс змінював, і нічого не допомогло.
Я не розбираюся в драйверах і всьому такому, але у мене є припущення, що AMD переоприділяла вбудовані режими синхронізації ОС на свої, а NVIDIA так не робить. Хто зможе допомогти?
На записах такі просадки не видні.
Сумніваюся, що проблема в моніторі, так як я тестував на 4 різних моніторах, кожен з яких я підключав як по HDMI, так і по VGA, DVI, DisplayPort.
Також заздалегідь скажу, що навіть з вимкненою вертикальною синхронізацією подібні проблеми є, просто не так помітні( Вони додають інпут лаг.
Все, що я знаю, я розписав, якщо виникнуть додаткові питання, я постараюся відповідати на них максимально швидко.
RTSS я пробував, він робив тільки гірше.
Найцікавіше, що на Win XP такої проблеми немає.
Ігри тестував різні, від Sacred Gold до Kingdom Come: Deliverance 2. В шутери не граю, про них нічого не можу сказати.
Заздалегідь відповім на питання а-ля «Так використовуй тоді повноекранний режим».
Ні, тому що у мене 2 монітори. До речі, я тестував кожен монітор окремо, проблема не зникала.
Фреймтайм рівний, 12 мс (85 герц монітор).
ФПС з вертикальною синхронізацією 85 стабільно, завантаження відеокарти/процесора не перевищує 50%.
Картинка ривками, так, ніби у мене ФПС в 2 рази менше (віконний режим, в повноекранному все окей). Усі режими синхронізації в NVIDIA Control Panel перепробував. Включав/вимикав потрійний буфер, заздалегідь заготовлені кадри, змінював на всі доступні режими. G-Sync недоступний. Оптимізацію на весь екран змінював, герцовку монітора змінював, Вінду змінював, Лінукс змінював, і нічого не допомогло.
Я не розбираюся в драйверах і всьому такому, але у мене є припущення, що AMD переоприділяла вбудовані режими синхронізації ОС на свої, а NVIDIA так не робить. Хто зможе допомогти?
На записах такі просадки не видні.
Сумніваюся, що проблема в моніторі, так як я тестував на 4 різних моніторах, кожен з яких я підключав як по HDMI, так і по VGA, DVI, DisplayPort.
Також заздалегідь скажу, що навіть з вимкненою вертикальною синхронізацією подібні проблеми є, просто не так помітні( Вони додають інпут лаг.
Все, що я знаю, я розписав, якщо виникнуть додаткові питання, я постараюся відповідати на них максимально швидко.
RTSS я пробував, він робив тільки гірше.
Найцікавіше, що на Win XP такої проблеми немає.
Ігри тестував різні, від Sacred Gold до Kingdom Come: Deliverance 2. В шутери не граю, про них нічого не можу сказати.
Заздалегідь відповім на питання а-ля «Так використовуй тоді повноекранний режим».
Ні, тому що у мене 2 монітори. До речі, я тестував кожен монітор окремо, проблема не зникала.
Нещодавно оновлені теми
Під час того, як я гуляв однією з локацій, з'явилися артефакти по краях екрану. У когось є схожа проблема?
Відеокарта 5070ti.
Відеокарта 5070ti.
Здрастуйте, я не знаю. Як тільки дійшов до Сільвера, у мене нескінченний пошук гри, не знаю, з чим пов'язано, мені порекомендували завантажити російську версію через VK Play, скачав, все працювало ідеально, поки знову не дійшов до Сільвера. Думаю, можливо, через регіон/країну?
Що робити? Одного разу я вирішив поставити в папці peopleplayground.data ярлик jukebox для музики, АЛЕ ДАТИ - НЕМАЄ! Я пробував будь-які ігри, щоб знайти спосіб, але всі варіанти не працювали. Підкажіть щось.
Ми з друзями завантажили моди та створили сервак. Я не хост сервера, але коли саме я виходжу з сервера, у всіх закривається сервер, навіть у хоста, навіть буває відкочує прогрес персонажа, а світ залишається таким же, що робити і як виправити.
Як робити нормальний розтяг у пабзі у 2026 році. Коли роблю розтяг, у мене поекран не видно через нього, що робити?