Форуми
Нещодавно оновлені теми
Чорт, вже встановився 2 рази. Що це за помилка і як її виправити? Допомогти.
заздалегідь дякую за вашу хорошу пораду.
Привіт, у цій темі ви можете ділитися своїми побажаннями та пропозиціями по сайту.
PS Баги надсилайте будь ласка в іншу тему, ось сюди: https://vgtimes.ru/forum/18685-bagi-oshibki-chto-to-ne-rabotaet.html
Скидайте сюди всі баг-репорти. До повідомлення обов'язково прикладайте скріншот та посилання, за яким було виявлено баг. Фіксуватимемо
Чи можете ви скинути збереження, підшлункову залозу, після цієї місії? Здається, це тест Мерліна. І тоді я не можу просунутися далі. Бажано, щоб персонаж - хлопець.
Коли натискаєте на мережеву гру, напис "FailPool не зміг відкрити портал! Вибачте, у вас немає можливості грати в мережі.
takже v юбой Мемент, що не внасть, внт.
знає, хто, як виправити ці помилки?
Хто-небудь нишпорить за роблокс саппорт?
Втратив свій обліковий запис, а точніше пошту яка прив'язана до цього облікового запису.
Усі дані я знаю від облікового запису: пароль + пін.
Писав у саппорт, там розводять руками, мовляв, не можемо довести, що ви реальний власник даного акаунта. Хоча знову ж таки всі дані я знаю, та навіть до старої пошти, на якій був прив'язаний обліковий запис у мене є доступ.
Якщо хтось знає, як вирішити цю проблему, чи вирішується вона загалом, будь ласка, відпишіть.
Хотів поставити запитання. Граю в міндастрі, моїм основним сектором з усіма ресурсами були Зарості, грав на ньому досить довго, а після цього він у мене зник, тобто гра в дереві технологій вважає його захопленим, але він злетів під 0 і на ньому знову з'являлося вороже ядро (ні , я не натискав "покинути" при виході з гри). Він так злітав 3 рази, після чого я перейшов на Дігтяні поля, думав проблеми не буде, але ні, відбувається те саме. Що робити у такій ситуації?
У грі Mindustry є корабель Омура, що генерує ін. юнітів. Чи можна зробити так, щоб він їх не створював (крім способу забити ліміт)?
- Платформа: Android (приблизна версія: 4.4.4).
- Роки випуску: 2011–2018 (швидше за все, 2012–2016).
- Жанр: 2D піксельний платформер з елементами пригод.
- Рівні:
- Всього 8 локацій: 1 магазин і 7 рівнів з унікальними боссами.
- Щоб відкрити 7-й рівень, потрібно пройти перші 6.
- Після перемоги над босом він більше не з'являється.
- Після перемоги над босом випадає його зброя (пам’ятаю, з одного боса випадала рукавичка).
- Магазин:
- Була окрема карта — магазин, куди можна було піти і закупитися для наступної локації.
- Схоже, найдорогою річчю, яку можна було купити і яку я зміг знайти — коштувала 3000 монет. Але я її не зміг купити.
- Особливості:
- В титрах гри можна було збирати монетки, але тільки один раз. Я, на диво, добре пам’ятаю: я збирав близько 190±20 монет. До речі, самі титри можна подивитися з головного меню і після перемоги над 7 босом.
- Основна зброя — начебто меч, але, можливо, були й інші варіанти (як, наприклад, вищезгадана мною рукавичка).
- Графіка: піксельна.
- Rogue Legacy (але дуже сильно схоже, але не вона)
- Goblin Sword
- Random Heroes
- Sword of Xolan
- Cally's Caves 3
- Magic Rampage
- Soul Knight
- Dan the Man
- Pocket Rogues
Гра не з топових, можливо, маловідома. Шукав за ключовими словами на кшталт "піксельний екшен з боссами Android 2015", але безуспішно. Навіть пам’ятаю: я її встановлював через файловий менеджер — вона була у вигляді apk файлу, тому не впевнений, що вона взагалі випускалася в Play Market.
Що я нещодавно з’ясував:
Я подивився свою історію пошукових запитів Google My Activity і, зібравши воєдино всі шматочки своєї пам’яті, прийшов до висновку, що в гру я грав десь між 2014-2016 роками.
Заздалегідь дякую за допомогу! Якщо щось згадаю — доповню пост.
Я не можу зайти в гру на цьому екрані, де він просить натиснути X, консоль PS5.
Нноль Реакціії Набую Кнопю, іїшегу, що є Пмогайте, Пробовалол Пеузнавит. Може, хтось мав таку саму проблему?
![](/js/emoji/img/1f923.png)
Прошу допомогти знайти колись популярний рівень. Наскільки пам'ятаю, це Імпосибл, і в ньому, на кшталт, неможливо нестерпна та гучна музика, а ще це лайаут.
32 ГБ оперативної пам’яті.
RTX 4070.
Швидкість Інтернету хороша.
Пробавааль Проходіт С 2-х Перансенажей, эtо Ничего
На місії з бетону в джунглях у GTA 4, коли я приходжу на місце транзакції, нічого не відбувається, і якщо натиснути ввести, з’являється нескінченне навантаження. Що робити?