Форуми

Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
Форум для безтурботного спілкування та обговорення тем не пов'язаних з конкретними іграми
Усі питання, пов'язані з конкретними іграми, обговорюються в цьому розділі
Розділ для обговорення всього, що пов'язано з VGTimes. Баги, помилки, пропозиції, побажання

Нещодавно оновлені теми

0
esdDIzxc 2 березня 2025 Оновлено 3 березня 2025
Сломались оси деталей
«Сломались» оси деталей, т. е. X, Y, Z.
Когда детали поворачивал при помощи клавиш, заметил, что они стали вставать неровно, имели отклонения на пару градусов (пример по оси Z: когда поворачиваю деталь клавишей E и с горизонтального положения довожу до «вертикального», она должна быть как X:0 Y:0 Z:90, но она встает как X:0 Y:0 Z: 85.71, с остальными также больше или меньше). Та же проблема и при повороте при помощи мышки. Как это исправить? В настройках я ничего не менял.
+12
Missiya 20 квітня 2023 Оновлено 3 березня 2025
Побажання та пропозиції

Привіт, у цій темі ви можете ділитися своїми побажаннями та пропозиціями по сайту.

PS Баги надсилайте будь ласка в іншу тему, ось сюди: https://vgtimes.ru/forum/18685-bagi-oshibki-chto-to-ne-rabotaet.html

0
Karais 1 березня 2025 Оновлено 1 березня 2025
Помилка з порожнім ноутбуком (система не може знайти вказаний шлях)
Я намагаюся створити мод для Hoy4. Я це роблю, як вони кажуть мені у відео та в путівниках. З кодом все здається нормальним. Коли я запускаю HOI4 з режимом -debug, порожній ноутбук вискакує посередині навантаження і записує: "Система не може знайти вказаний шлях". Як зробити це не бути та заробленим модом?
+13
happa71 18 лютого 2025 Оновлено 26 лютого 2025
Звук зникає після другого запуску
Привіт усім ... хлопці, допоможи. Проблема полягає в наступному. Xbox Series S, я встановлюю сталкер - перший запуск, рейс нормальний. На наступних входах звук повністю зникає в грі ... тобто це зовсім не в грі (решта ігор працює зі звуком). Там, де я просто не копав налаштування, елемент "Вимкнути всі звуки" змінився, зробив розряд.
Чорт, вже встановився 2 рази. Що це за помилка і як її виправити? Допомогти.
заздалегідь дякую за вашу хорошу пораду.
0
Cynik 117 24 лютого 2025 Оновлено 25 лютого 2025
Допоможіть знайти гру відповідно до опису
Я довго шукав гру (боротьбу) з PS1, мабуть, вона не дуже відома, це було в нашій грі біля будинку, і я вже не зустрічався з нею. Її поява була не на боці, але як ніби зверху, кожен бій був на новій арені з рисами, хоча було більше, ніж персонажів, і це важливо, адже битви 1 на 1, оскільки їх немає, вони були там так, ніби команда, тобто, наприклад, команда з 10 бійців, тієї, яка перемогла, пішла на наступний тур, програш обрав нового винищувача, і ви не складали команду, їх негайно забили, ми Усі грали з друзями проти всіх. Якщо ви думаєте про це, гра була дуже схожа на Overwatch, у бійців було не тільки життя, але й манну, витрачаючи на здібності, тоді У кожного було кількість різних обсягів ман і життя, хтось міг мати 140 життів, хтось мав лише 60, але він міг літати, а його здібності були особливо потужними.
Среді, а-Помнюе, Ко-Волока-Факела, Которыйм, а-внося, Нестії іша, іїшкорурых Вупплаліса Дестеки, і Ббыл Носорог, Который Могг, Носеярсяд, g тощо
0
андрей волочков 24 лютого 2025 Оновлено 25 лютого 2025
Як активувати всю герпсі в NFS MW 2005?
Я вирішив покластися на легенду на новому ПК з монітором 180 Гц, але як їх активувати в грі?
0
elyssk3 24 лютого 2025 Оновлено 24 лютого 2025
Вертикальна синхронізація
Доброго часу доби. Нещодавно я змінив відеокарту AMD на NVIDIA і зіткнувся з проблемою розривів зображення в віконних і безрамкових режимах ігор.
Фреймтайм рівний, 12 мс (85 герц монітор).
ФПС з вертикальною синхронізацією 85 стабільно, завантаження відеокарти/процесора не перевищує 50%.
Картинка ривками, так, ніби у мене ФПС в 2 рази менше (віконний режим, в повноекранному все окей). Усі режими синхронізації в NVIDIA Control Panel перепробував. Включав/вимикав потрійний буфер, заздалегідь заготовлені кадри, змінював на всі доступні режими. G-Sync недоступний. Оптимізацію на весь екран змінював, герцовку монітора змінював, Вінду змінював, Лінукс змінював, і нічого не допомогло.

Я не розбираюся в драйверах і всьому такому, але у мене є припущення, що AMD переоприділяла вбудовані режими синхронізації ОС на свої, а NVIDIA так не робить. Хто зможе допомогти?

На записах такі просадки не видні.
Сумніваюся, що проблема в моніторі, так як я тестував на 4 різних моніторах, кожен з яких я підключав як по HDMI, так і по VGA, DVI, DisplayPort.

Також заздалегідь скажу, що навіть з вимкненою вертикальною синхронізацією подібні проблеми є, просто не так помітні( Вони додають інпут лаг.

Все, що я знаю, я розписав, якщо виникнуть додаткові питання, я постараюся відповідати на них максимально швидко.

RTSS я пробував, він робив тільки гірше.

Найцікавіше, що на Win XP такої проблеми немає.

Ігри тестував різні, від Sacred Gold до Kingdom Come: Deliverance 2. В шутери не граю, про них нічого не можу сказати.

Заздалегідь відповім на питання а-ля «Так використовуй тоді повноекранний режим».
Ні, тому що у мене 2 монітори. До речі, я тестував кожен монітор окремо, проблема не зникала.
0
Bobur Amatov 22 лютого 2025 Оновлено 24 лютого 2025
Гра з рідною підтримкою 144+ кадрів в секунду
Я хотів би насолоджуватися своїм новим монітором з 180 Herz. Тож я шукаю гру з рідною підтримкою 144+ кадрів в секунду.
Немає онлайн, як KS або Dota.
я -Сейчаса ygraю v deathloop, n місяця 1660 р.
0
sectofor 23 лютого 2025 Оновлено 24 лютого 2025
Помилка з графікою
У мене є якась помилка з біфуркацією текстур у будь -яких вошах, я спробував усі путівники з Інтернету, це не допомогло, що робити? У мене є парова версія.
0
Родион Тотолин 22 лютого 2025 Оновлено 23 лютого 2025
Щось стало з FPS до рослини (236 Devblog)
FPS не піднімається вище 35, я грав цілий день, нічого поганого не було. В один момент FPS різко впав, до цього було від 60 кадрів в секунду і більше (до 100 приблизно). Коли я відкриваю диспетчера завдань, FPS піднімається, але максимум 60. У мене є RX 580 4GB та відсоток Xeon E5-2650 V2. Я намагався знайти рішення в Інтернеті, але нічого не знайшов.
0
Mineckraft Bro 15 лютого 2025 Оновлено 22 лютого 2025
Початок гри
Привіт, досвідчені гравці Геншина, я хочу почати грати в Genshin Impact, бо Деякі друзі грають на ньому, але багато людей кажуть, що є важливі діалоги з сюжетом, який не слід пропустити, я хочу трохи запекти до рівня 16, скажіть, чи варто це зробити, або це сильно вплине Подальше сприйняття гри?
+1
forster 19 лютого 2025 Оновлено 21 лютого 2025
Які ігри підуть на слабкий ноутбук
Які цікаві ігри підуть на ноутбук з Intel Pentium B970, GT610M, 4 ГБ оперативної пам’яті?
0
forster 20 лютого 2025 Оновлено 21 лютого 2025
Чи буде старий ноутбук GTA 5?
Скільки FPS буде в GTA 5 на старому ноутбуці з Intel Pentium B970 2,3 ГГц, GT 610M, 4 ГБ оперативної пам’яті?
+2
Nikita Semenov 4 грудня 2024 Оновлено 20 лютого 2025
Аміго в кооп. режимі

Добрий день, граємо з другом в режимі кооп, при отриманні аміго він розблокується тільки в мене, в друга залишається недоступним. Підкажіть, так і має бути? Чи це баг гри?

+2
Naria3509 23 вересня 2024 Оновлено 20 лютого 2025
Допоможіть вирішити проблему із заходом на обліковий запис

Здрастуйте всім. Допоможіть, будь ласка, вирішити проблему у Роблоксі. Не можу зайти на обліковий запис, після введення пароля та логіну вилазить вікно перевірки на бота. Потім воно зникає, і знову викидає мене на вікно введення пароля. І так завжди. Це із ПК. З телефону заходить без проблем.

+1
Maloyandi 8 грудня 2024 Оновлено 20 лютого 2025
Порадьте ігри на кшталт цих

Що ще порадите пограти на кшталт цих ігор?

+1
hyodoo 23 грудня 2024 Оновлено 20 лютого 2025
Вильоти з ігор через невизначену кількість часу

Через приблизно 1-2 години вилітає кіберпанк, схожа ситуація з резиком, граю з трасуванням і длсс, через msi afterburner перевіряв температури і завантаженість відеопам'яті та озу, все стабільно, перевіряв озу на помилки через вбудовані інструменти віндовса, теж не виявлено проблем була 7гб з 8гб відеопам'яті, але вона не весь час наростала, були моменти що вона і йшла потроху, з драйверами теж відеокарти так само все нормально, без навантажень але перевіряв так само через біос блок живлення і подачу енергії, так само не було виявлено нічого незвичайного, якщо це все таки через відеопам'ять або щось подібне скажіть вирішення проблеми, а то я вже і через чат гпт проганяв але в цілому нічого нового він мені не написав.

+1
Себастиан Кнер 17 січня 2025 Оновлено 20 лютого 2025
Проблема з модою ValheimRaft

Доброго дня, можливо хтось стикався з такою проблемою, я встановив мод ValheimRAFT і супутні йому Jotun і BepinEx, але коли я ставлю будівництво і спускаю на воду будівництво від'єднується, допоможіть будь-ласка вирішити проблему або підкажіть альтернативний мод.

0
onlyFrRoTm 20 лютого 2025 Оновлено 20 лютого 2025
Обмеження FPS змінюється прямо в грі
Коли я переходжу на рівень, у мене 360 кадрів в секунду (100 Гц монітор), коли я потрапляю туди, наприклад, до 20 відсотків, у мене різко не 360 кадрів в секунду, а 200, і вони вагаються, і після 200 кадрів в кадрів на 100, і, коли я натискаю на вкладку Alt+, 360 Fed, і через деякий час - 100, це неможливо грати.
0
MySummerCarSaves 19 лютого 2025 Оновлено 19 лютого 2025
Газ не повністю відкритий
Я купив кермо, і газ відкривається на 3/4, хоча я натискаю на газ у газу, що робити?
+1
Михаил Мизёв 21 січня 2025 Оновлено 19 лютого 2025
У що погратись?

У що пограти з гарним сюжетом та вагою до 15 гб?

+33
Evgenii Sokolov 3 квітня 2023 Оновлено 18 лютого 2025
Баги, помилки, щось не працює

Скидайте сюди всі баг-репорти. До повідомлення обов'язково прикладайте скріншот та посилання, за яким було виявлено баг. Фіксуватимемо

0
yjas 16 лютого 2025 Оновлено 18 лютого 2025
Навантаження на процесор 100%
Під час гри процесор i7 9700K на 100%пропарений, саме тому постійний мікрофрис та інші відставання у вигляді нестабільних кадрів FPS. Я встановив чисту операційну систему, була запущена лише гра з пріоритетом вручну «високого». Антивірус та брандмауер припиняються. Налаштування графіки - це найнижча роздільна здатність 2K, відеокарта RTX 3070 TI завантажується в кращому випадку на 50%. Чи є якісь варіанти, як покращити ситуацію, або в нинішніх реаліях цього процесора недостатньо для гри 2017 року? Більше того, я помічаю, що може бути, що коли гра, як правило, є повним рядом, коли навіть вдалося рухатися з труднощами, але після одного або двох ресторанів стає краще. Перегрівання виключається, контролюючи температуру в AIDA64, усі компоненти системи є нормальними і навіть не близькі до високих температур.
+2
Tema (гость) 22 вересня 2021 Оновлено 17 лютого 2025
Шукаю з ким пограти на пс4 в the forest
Шукаю з ким пограти на пс4 в the forest
0
Silvery 12 лютого 2025 Оновлено 17 лютого 2025
Дивна глюк у гробниці Райдера, допомога
Допоможіть, я не знаю, що робити. Під час проходження "Знайти Алекса" на "Ендуанах", коли Лара проникає на корабель, є 3 чувак, два звичайні та один великий чоловік, який ви не можете просто заповнити. Для того, щоб заповнити, вам потрібно кілька разів стріляти в Бошку і натиснути "Y" 3 рази поспіль. Перші два рази всі норми, і коли момент 3-го приходить-ця сцена замерзає, і герої не рухаються, хоча все інше на знімку продовжує працювати-світло спалахує, є дим, навіть хвіст на Глава Лари розвивається на вітрі, але вони самі не рухаються, і кнопки не працюють. Гра перезавантажилася кілька разів, не допомагає. Чи є рішення проблеми?
+1
voron733 14 лютого 2025 Оновлено 16 лютого 2025
Встановлення гри Delta Force
Скажіть, як встановити гру на Xbox.
0
straik 15 лютого 2025 Оновлено 16 лютого 2025
Відкиньте підшлункову залозу після місії в спадщині Хогвартса
У мене помилка. Після розмови з NATI бабуся закликає допомогу, і теоретично вам потрібно підійти до неї, і почнеться сцену Кет, але я цього не маю. Коли я йду, є тупо бабуся, і нічого не відбувається, і 2 чарівників теж немає.
Чи можете ви скинути збереження, підшлункову залозу, після цієї місії? Здається, це тест Мерліна. І тоді я не можу просунутися далі. Бажано, щоб персонаж - хлопець.
+4
Yauhen Smirnou 10 лютого 2025 Оновлено 15 лютого 2025
Сумка під час виконання квесту "Неоцінені гості на весіллі"
Коли я виконую квест, коли я вже прийшов на весілля з ковалем, вони негайно хочуть мене вбити, звинувачуючи мене в тому, що я когось вбив, хоча в цьому регіоні немає злочинів, де відбувається весілля.
0
t1m013y 14 лютого 2025 Оновлено 14 лютого 2025
Я не можу зробити цикл від тригерів
Я будую рівень за допомогою тригерів. Необхідно зробити цикл, тобто, що тригер називає себе, а деякі інші тригери під час виконання умови (значення елемента менше, ніж інше значення). Я використовую елемент порівняння тигра. Цикл працює, коли я додаю затримку, але необхідно, щоб цикл працював без зволікань, тобто називатися хоча б один раз у кадрі. Як це зробити?
+1
PentaOrus 13 лютого 2025 Оновлено 14 лютого 2025
Помилка в мережевій грі (Steam)
Спільна гра не працює.
Коли натискаєте на мережеву гру, напис "FailPool не зміг відкрити портал! Вибачте, у вас немає можливості грати в мережі.

takже v юбой Мемент, що не внасть, внт.

знає, хто, як виправити ці помилки?