Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Новорічні ігри
Чи є у вас традиція на Новий рік проходити якусь гру?
Нещодавно оновлені теми
Вже багато років фпс у Расті залишає бажати кращого, багато способів за роки перепробував, але в підсумку вирішив, що все-таки моя Рикса 580 вже не витягує, але ось нещодавно купив нову відеокарту і, м'яко кажучи, значно краще не стало. І проблема така завжди була тільки в засраному Расті.
Конфігурація ПК:
Rx 7700xt (60–65 градусів, завантаження на 50–60% і 8 ГБ пам'яті).
I5-12400F (теж десь 60 градусів, завантаження близько 70–80% з урахуванням інших додатків).
32 ГБ ОЗУ 3600 МГц (використовується ~20%).
FPS сильно стрибає, зазвичай 50–75. При цьому налаштування навіть до середніх не дотягують.
В інших іграх все відмінно (наприклад, TLOU на ультрах близько 100 фпс).
Звичайно, можна скинути, що гра у всіх лагає, але на ділі сумно бачити людей з 3060, у яких 100+ фпс.
Конфігурація ПК:
Rx 7700xt (60–65 градусів, завантаження на 50–60% і 8 ГБ пам'яті).
I5-12400F (теж десь 60 градусів, завантаження близько 70–80% з урахуванням інших додатків).
32 ГБ ОЗУ 3600 МГц (використовується ~20%).
FPS сильно стрибає, зазвичай 50–75. При цьому налаштування навіть до середніх не дотягують.
В інших іграх все відмінно (наприклад, TLOU на ультрах близько 100 фпс).
Звичайно, можна скинути, що гра у всіх лагає, але на ділі сумно бачити людей з 3060, у яких 100+ фпс.
Пам'ятаю, перегони проходили у містах. За кожну пройдену карту видавалися нагороди у вигляді кубків замість медалей (Золотий за 1-е місце, Срібний за 2-е і Мідний за 3-е). Був вибір між гонками проти 6 суперників (може менше, точно не скажу), втеча від поліцейських, і заїзд на якийсь час. Практично кожна карта відкривалася за повне проходження та золотий кубок. Скільки місій було, вже не пам'ятаю, але було достатньо щоб поринути у гру та насолоджуватися різною музикою. На рахунок гаража точно не пам'ятаю, чи можна було модернізувати машини у грі, але начебто купівлі машин за ігрову валюту були присутні.
Знаю, може цього не достатньо, щоб зрозуміти про яку гру йде мова, але все, що пам'ятаю з тих часів, я виклав у цю публікацію. Допоможіть знайти еë, хто ще пам'ятає!
Знаю, може цього не достатньо, щоб зрозуміти про яку гру йде мова, але все, що пам'ятаю з тих часів, я виклав у цю публікацію. Допоможіть знайти еë, хто ще пам'ятає!

Заходжу в гру, і вона завантажується як завжди, і коли вона закінчується, то я бачу машину, можу крутити камерою, але решта нічого немає. Є запис екрану, але не можу сюди скинути.
Хто знає, чим і як допомогти, допоможіть.
Хто знає, чим і як допомогти, допоможіть.
Всім привіт, гра кладе, мати - MSI PRO H610M-E DDR4. Процесор - Intel Core i3-12100F OEM. Відеокарта - KFA2 GeForce GT 1030, оперативна пам'ять 16 ГБ, що поміняти, щоб не лагало хоча б. Допоможіть!