Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Проблема з текстурами
Народ у кого було таке, дійшов до 3 розділу, запускаю, жодних текстур не видно, крім монет, скринь, персонажів
Нещодавно оновлені теми
Знавці, до вас питання. Знайшов свій старий ноут (Intel Core i5-2430M, GeForce GT 635M і 8 ГБ ОЗУ) і вирішив затестіть його в іграх того часу (Assassin's Creed 2, Dragon Age: Origins і Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter). Але вони видають лише 20–25 FPS, хоча раніше запускав Batman: Arkham Asylum, і там FPS був цілком адекватним (40–50 кадрів). Пробував примусово запускати ігри через NVIDIA Control Panel і додавати їх до "Налаштування графіки" Windows - не допомогло. Полазив у налаштуваннях і побачив, що система просто не бачить GT 635M і ганяє їх на вбудовуванні Intel HD 3000. При цьому в диспетчері пристроїв відображаються обидва відеоадаптери, і помилок на них немає. Чи це може бути пов'язано з кривими/застарілими драйверами чи справа в чомусь іншому?
Всіх вітаю! Хочеться знайти групу ентузіастів, які допоможуть мені зі створенням візуальної новели на двигуні Ren'PY. Хотілося б бачити у команді художників та акторів озвучки. Код та сценарій — з мене. Також я готовий прийняти важливі ідеї щодо реалізації проекту.
Дякую за те, що прочитали цю посаду. Всім гарного часу доби)
Дякую за те, що прочитали цю посаду. Всім гарного часу доби)