Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
0
chara_ 1 листопада 2023 Оновлено 12 листопада 2023
Наріта Бой

Як у цій грі прописати вручну у файлі налаштувань російську мову?

Відповіді 18

Нещодавно оновлені теми

0
karma1333 13 червня 2025 Оновлено 14 червня 2025
40% завантаженості відеокарти
Потужний комп'ютер, але у всіх іграх відеокарта не навантажується вище 40%, а процесор - вище 60%. Що на мінімалках, що на максималках 40-50 фпс.
Комплектуючі:
Процесор Intel Core i5 12600K OEM.
Материнська плата MSI PRO Z790 WIFI DDR4.
Відеокарта MSI PCI-E 4.0 RTX 4070 Ti SUPRIM X 12G NVIDIA GeForce RTX 4070TI 12288Mb 192 GDDR6X 2775/21000 HDMIx1 DPx3 HDCP Ret.
Оперативна пам'ять 32 Gb 3600 МГц Kingston FURY BEAST (KF436C18BB/32) 1х32Gb.
Блок живлення Be Quiet! 850W SYSTEM POWER 10 BN330.

Допоможіть порадою, хто зможе.
0
Vovan F72 12 червня 2025 Оновлено 12 червня 2025
Проблема з натисканням тачпада
Зіткнувся з такою проблемою: граю на ПК з геймпада, і при натисканні тачпада, щоби прислухатися, вилазить курсор миші, і ніяк не можу прислухатися. Як вийти зі становища? Чи було в кого так?
0
Geroinnya 10 червня 2025 Оновлено 10 червня 2025
Хочу переозвучити гру TMNT 2003 року, допоможіть
Знайшов файл voice.afs, розпаковував різними прогами, і не можу витягнути звідти звук, допоможіть пж.
+1
i.andriesch 9 червня 2025 Оновлено 9 червня 2025
Проблеми зі світом після десятка годин гри в Minecraft: Lost Souls
Граю на складання Lost Souls 1.5 у маенкрафті 1.20.1.
У кого було таке, що на клієнтській збірці після години 30 гри чанки перестали вантажити? Я помітив, що ніби після вбивства Залізного Кованого внутрішній пінг сервер просто відлітає. Чанки вантажать зі швидкістю равлика, моби не рухаються і так далі, ніби провантаження чанків зламалося. Комп не слабкий, SSD найшвидший, оперативно виділено 12 з 16, дальність промальовування чанків ситуації не змінює. На новому світі все вантажить стабільно. Чи може це пов'язано зі збільшенням світу? Типу відкривання нових територій та внаслідок нові чанки? Можливо таке? Але всі чанки разом не провантажуються, таких проблем по суті бути не повинно. Переустановка драйверів відеокарти, переустановка майна, перезахід не дали результату. Грав із друзями через радмін, перехід на Хамачі також результатів не дав. Все почалося ніби з того моменту, як убили Залізного Кованого. Після його поразки почали з'являтися моменти з фризами та лагами у друзів. Через годин 5 світ перестав швидко вантажити чанки, просто порожні простори та провал під карту, де немає чанків, і провантажуються вони через довгі хвилини, нагадаю, що диск та оперативна пам'ять у достатку і мають високу швидкість. На кожен позначу характеристики:
Процесор: i5 11400f
Відеокарта: RX 6700 XT 12 GB
Оперативна пам'ять: 16 ГБ DDR4, виділяв на майнкрафт і 12 гігів, і 16. Гралося нормально на 12 гігах, але після якоїсь дії почалися ці лаги та баги у грі.
Жорсткий диск: M.2 Samsung 1 TB 6000 МБ/с
Все необхідне можу надати. Є сейф за 2 години до лагів, а також є сейф якраз під час самих неперевантажуваних чанків.
Награно було годині 30.
0
dqwdq dwqdq 9 червня 2025 Оновлено 9 червня 2025
Постійний виліт із кооп ігор
Граємо з друзями в кооп-ігри (Human Fall Flat, Elden Ring, Night Reign і подібні) і постійно втрата з'єднання через 10-20-30 хвилин, в іграх типу CS 2, Доти такого немає.

Інтернет хороший, близько 300-700 Мбіт/с.

Також сам інтернет ніби відключається саме від гри, бо в цей момент у дискорді/тг/браузерах все вантажиться, я чую і можу говорити. Було лише кілька разів, коли такого не було. Що робити? Що не куштував, проблема залишається.