Форуми
Нещодавно оновлені теми
Коли натискаєте на мережеву гру, напис "FailPool не зміг відкрити портал! Вибачте, у вас немає можливості грати в мережі.
takже v юбой Мемент, що не внасть, внт.
знає, хто, як виправити ці помилки?
Хто-небудь нишпорить за роблокс саппорт?
Втратив свій обліковий запис, а точніше пошту яка прив'язана до цього облікового запису.
Усі дані я знаю від облікового запису: пароль + пін.
Писав у саппорт, там розводять руками, мовляв, не можемо довести, що ви реальний власник даного акаунта. Хоча знову ж таки всі дані я знаю, та навіть до старої пошти, на якій був прив'язаний обліковий запис у мене є доступ.
Якщо хтось знає, як вирішити цю проблему, чи вирішується вона загалом, будь ласка, відпишіть.
Хотів поставити запитання. Граю в міндастрі, моїм основним сектором з усіма ресурсами були Зарості, грав на ньому досить довго, а після цього він у мене зник, тобто гра в дереві технологій вважає його захопленим, але він злетів під 0 і на ньому знову з'являлося вороже ядро (ні , я не натискав "покинути" при виході з гри). Він так злітав 3 рази, після чого я перейшов на Дігтяні поля, думав проблеми не буде, але ні, відбувається те саме. Що робити у такій ситуації?
У грі Mindustry є корабель Омура, що генерує ін. юнітів. Чи можна зробити так, щоб він їх не створював (крім способу забити ліміт)?
Привіт, у цій темі ви можете ділитися своїми побажаннями та пропозиціями по сайту.
PS Баги надсилайте будь ласка в іншу тему, ось сюди: https://vgtimes.ru/forum/18685-bagi-oshibki-chto-to-ne-rabotaet.html
- Платформа: Android (приблизна версія: 4.4.4).
- Роки випуску: 2011–2018 (швидше за все, 2012–2016).
- Жанр: 2D піксельний платформер з елементами пригод.
- Рівні:
- Всього 8 локацій: 1 магазин і 7 рівнів з унікальними боссами.
- Щоб відкрити 7-й рівень, потрібно пройти перші 6.
- Після перемоги над босом він більше не з'являється.
- Після перемоги над босом випадає його зброя (пам’ятаю, з одного боса випадала рукавичка).
- Магазин:
- Була окрема карта — магазин, куди можна було піти і закупитися для наступної локації.
- Схоже, найдорогою річчю, яку можна було купити і яку я зміг знайти — коштувала 3000 монет. Але я її не зміг купити.
- Особливості:
- В титрах гри можна було збирати монетки, але тільки один раз. Я, на диво, добре пам’ятаю: я збирав близько 190±20 монет. До речі, самі титри можна подивитися з головного меню і після перемоги над 7 босом.
- Основна зброя — начебто меч, але, можливо, були й інші варіанти (як, наприклад, вищезгадана мною рукавичка).
- Графіка: піксельна.
- Rogue Legacy (але дуже сильно схоже, але не вона)
- Goblin Sword
- Random Heroes
- Sword of Xolan
- Cally's Caves 3
- Magic Rampage
- Soul Knight
- Dan the Man
- Pocket Rogues
Гра не з топових, можливо, маловідома. Шукав за ключовими словами на кшталт "піксельний екшен з боссами Android 2015", але безуспішно. Навіть пам’ятаю: я її встановлював через файловий менеджер — вона була у вигляді apk файлу, тому не впевнений, що вона взагалі випускалася в Play Market.
Що я нещодавно з’ясував:
Я подивився свою історію пошукових запитів Google My Activity і, зібравши воєдино всі шматочки своєї пам’яті, прийшов до висновку, що в гру я грав десь між 2014-2016 роками.
Заздалегідь дякую за допомогу! Якщо щось згадаю — доповню пост.
Скидайте сюди всі баг-репорти. До повідомлення обов'язково прикладайте скріншот та посилання, за яким було виявлено баг. Фіксуватимемо
Я не можу зайти в гру на цьому екрані, де він просить натиснути X, консоль PS5.
Нноль Реакціії Набую Кнопю, іїшегу, що є Пмогайте, Пробовалол Пеузнавит. Може, хтось мав таку саму проблему?
![](/js/emoji/img/1f923.png)
Прошу допомогти знайти колись популярний рівень. Наскільки пам'ятаю, це Імпосибл, і в ньому, на кшталт, неможливо нестерпна та гучна музика, а ще це лайаут.
32 ГБ оперативної пам’яті.
RTX 4070.
Швидкість Інтернету хороша.
Пробавааль Проходіт С 2-х Перансенажей, эtо Ничего
На місії з бетону в джунглях у GTA 4, коли я приходжу на місце транзакції, нічого не відбувається, і якщо натиснути ввести, з’являється нескінченне навантаження. Що робити?
Я бачу, що там вам потрібно зібрати спеціальну валюту, яку можна заплатити в магазині PVP, але як її зібрати? Просто гра в PVP не допомагає.
Після завантаження гри (версія Steam) нестерпні рейси розпочалися майже негайно. Ось мій ПК:
Radeon RX 6800 XT
AMD RYZEN 5 5600X
RAM 32 GB
HDD 1 TB
SSD 120 GB
Windows 11 Pro
MSI B550 {MSI B550
Ну, це просто неможливо грати, перейдемо до того, що я зробив. Він розгорнув усі файли до оригіналу, завантажив виправлення, вимкнув ігровий режим у Windows, запустив гру у вікні, оновив драйвер відеокарти, принаймні опустив налаштування, вимкнув налаштування Nvidia (HBAO+ та м'який Тіні), оновлені вікна, вимкнено Windows Brandmauer.
Чи варто завантажити 10 Windows?
Роботяги, потрібна ваша допомога. Не можу згадати гру. По пам'яті, гра відбувається в джунглях, спочатку треба битися з босом (здається це вогненний тигр), як тільки його добиваємо, гра повертається на кілька днів тому.
Всім привіт, пишу вже від розпачу. У 2020 році до глобальних обнов проходив піратку Кібера чисто прикинути, чи варто своїх грошей, все було прибл. Гра літала, ФПС топ, налаштування найвищі. Нещодавно вирішив придбати зі «Стім» ліцензію із ДЛС. Мене, по-перше, закошмарило кількість патчів, які не допомагали мені з оптимізацією взагалі, по-друге, гра перестала бути грабельною. Тикав уже купу налаштувань. Ставив на найвищі, ставив на найнижчі. Оновлював драйвера на комп'ютері. Дивився сумісність карти - вона не слабка, адекватно тягне всі жирні та нові ігри, крім злощасного Кібера. Читав проблеми інших людей із цього приводу, не допомагає вже нічого. Гра просідає кожні три секунди, вилітає як сама захоче. Що найцікавіше — раніше вона вилітала просто під час відкриття карти чи налаштувань. Тикати неможливо. Я так і зупинився, не пройшовши навіть першої арки сюжету, бо це фізично неможливо. Прикро, тому що це ваще моя улюблена РПГ останнім часом. Підкажіть, будь ласка, що це може бути.
Спосіб перший. Перед встановленням гри
Багато установників NFS Most Wanted 2005 перед встановленням пропонують вибрати мову гри. Там Ви можете вибрати мову озвучення та інтерфейсу. У випадку, якщо Ви завантажили NFS Most Wanted 2005 з нашого сайту, то перед встановленням гри Вам запропонують дві мови — російську та англійську.
Спосіб другий. Встановлення русифікатора
Ще один досить простий спосіб змінити мову в NFS Most Wanted 2005 — це встановити русифікатор для NFS Most Wanted 2005. Повний русифікатор для гри є на нашому сайті. Інструкція з встановлення також написана на нашому сайті. Після встановлення русифікатора Ваша гра буде російською мовою, включаючи озвучення.
Спосіб третій. Змінити мову через реєстр
Цей спосіб є трохи складнішим. Щоб змінити мову NFS Most Wanted 2005 через реєстр, відкриваємо командний рядок (Win + R) і прописуємо туди команду regedit для відкриття реєстру. Далі необхідно пройти за наступним шляхом: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREWow6432NodeEA GAMESNeed for Speed Most Wanted. Після цього шукаємо рядок Language і прописуємо туди необхідну мову англійською мовою.
Однак врахуйте те, що якщо у Вас не встановлена та чи інша мова, вона не буде працювати. Подивитися назви мов та їх наявність можна в папці Languages Вашої NFS Most Wanted 2005.
Сподіваємося, що ми відповіли на Ваше питання про те, як змінити мову в NFS Most Wanted 2005 року. У випадку, якщо у Вас залишилися якісь питання, то задавайте їх у коментарях під цією статтею. Приємної гри!