Створити

Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
+1
604енок (гость) 17 листопада 2019 Оновлено 14 червня 2020
Carnage аналог
Безліч унікальних каменів по квестах, підземель, просто величезна різноманітність, професії, вихованці кланові війни. Значок топа за рефереальну програму, онлайн дуже хороша, добра та чуйна адміністрація. Посилання на реєстрацію з бонусом на Вашого персонажа -
http://fallenworld.tk/r1265149
Милості просимо, нік мого персонажа - 604єнок, пишіть - візьму в учні і все розповім, допоможу по грі.
Відповіді 1

Нещодавно оновлені теми

0
a0rii 17 вересня 2026 Оновлено 19 вересня 2026
Не можу отримувати предмети в іграх
Загалом, як я зрозумів, проблема полягає в тому, що я не можу отримувати речі в іграх через помилку синхронізації облікових записів.

Проблема почалася з гри For Honor, через "Стим" я придбав скін на персонажа, він був доданий на мій акк в "Стимі", в додатках стояла галочка на завантаження DLC, все було встановлено як треба, при цьому я не отримав скін у самій грі, яка запускається через окремий лаунчер Ubisoft Connect. Писав на підтримку Юбісофту, там мені не допомогли, і довелося зробити рефанд.

На проблему я в цілому забив, але нещодавно, граючи в EFT Arena, я відкрив два косметичні предмети в тактичній карті (подібність до баттлпаса), і вони повинні моментально перенестися на мій аккаунт у звичайному EFT (так завжди було раніше), але не цього разу. В EFT Arena я миттєво отримав усі нагороди, а в основну гру нічого не перенеслося, що дивно, адже дві ці ігри (EFT та EFT Arena) знаходяться в одному лаунчері та зарегані під одним акаунтом. Минуло вже більше двох днів, підтримка нічим не може допомогти, кажуть, чекайте на фікс.
Почалися проблеми після, по-перше, переїзду на нову квартиру, по-друге, після включення TPM в біосі (я його намагався відключати і перевіряти ще раз файли гри, не допомогло). Я чесно не знаю, з чим це пов'язано, вирішення проблеми в інтернеті не знайшов, форуми — моя остання надія. Будь ласка, допоможіть.
0
Pasha9115555 12 вересня 2026 Оновлено 19 вересня 2026
Баг з воротами на початку гри. Двері не відчиняються
На початку гри перед першим попаданням у притулок, не відчиняються двері. Не знаю із чим пов'язано. Я лікуюсь, після лікування повинні ворота відчинитися, але нічого не відбувається. Допоможіть вирішити проблему, також якщо кому не складно, в личку будь ласка скиньте сейв після першого попадання в притулок. Від початку гри там із пропуском заставок хвилин 10.
0
Белозёров Михаил 5 вересня 2026 Оновлено 19 вересня 2026
Комп'ютер перезавантажується у важких проектах
Нещодавно грав у гру Kingdom Come: Deliverance 2, і ПК перезавантажився через 2 години гри, грав на ультра налаштуваннях, залізо у мене:
процесор - Ryzen 7 7000
відеокарта - RTX 4070 Super
оперативна пам'ять - 32 ГБ DDR5
блок живлення поставлений на 1000 Вт
У чому може бути проблема?
Просто поставив Windows 11, і відразу з'явилися такі проблеми, але не у всіх проектах, в інших важких іграх можу і по 8 годин сидіти, і проблем немає.
0
Fars021 2 вересня 2026 Оновлено 5 вересня 2026
Навантаження на процесор
Моментами процесор завантажується на 100% (i5 10400f), як можна оптимізувати навантаження на ЦП? PS Можливості замінити немає.
0
Максим Радченко 30 серпня 2026 Оновлено 2 вересня 2026
Зависає гра
Допоможіть, експерти! На місії «Дамба» з варіаціями «аварійна» тощо гра зависає, як тільки доходжу до першого клапана скидання води. Переустановка не допомагає. Ліцензія GOG.