Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Мехваріор 4
після встановлення гри, показує інте
потім показує заставку на якій має бути меню. Але його нема. місця де мають бути слова просто порожнеча.
потім показує заставку на якій має бути меню. Але його нема. місця де мають бути слова просто порожнеча.
Нещодавно оновлені теми
Привіт всім, прошу вас зробити збереження Marvel Spider-Man 2 відразу на початку, після перемоги над Пісочником, 3% проходження, щоб я зміг пограти та перестрибнути баг на архітектурі Полярис на RX 590, хто може чи хто має?
Почала вилітати гра Forza Horizon 5, патч 1.688.044.0, грала місяці два і ні з того ні з цього фарбується прямо на самому початку, не доходячи навіть до входу в гру. Форза Фікс не допоміг, які є інші пропозиції?
Для мене в GTA найбільше чіпляє свобода та можливість просто кататися, але не просто так, а з увагою до деталей. Люблю, коли машина відчувається живою: щоб кермо реально відчувалося, ремені пристібалися, сидіння рухалися - прямий як у тих модах для BeamNG, які я шукаю. Ще круто, коли можна вигадати свій челендж і стримати його: наприклад, проїхати все місто без жодної аварії або виконати місію тільки на одній машині. Сюжет теж важливий, але він має давати простір для свого відіграшу, а не вести за ручку. А що ближче вам?
My Summer Car зроблено на дуже старій версії Unity, використовує одне ядро процесора, тому у мене вкрай маленьке навантаження на систему і FPS низький, як це можна виправити?
Особисто я, награвши більше 260 годин, не зрозумів, наскільки ця гра мені подобається чи подобається. Але одне можу сказати точно: мої персонажі явно незадоволені тим, що їм доводиться бігати в дійсно поганому шмоті через вкрай низькі ймовірності випадання скриньок (хоча 16 числа це начебто було виправлено, я поки що так і не зрозумів)!