Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
+1
Станислав (гость) 4 серпня 2020 Оновлено 26 листопада 2020
Потрібна допомога))
Всім доброго часу доби, гарного настрою та море позитиву))
Поблемка виникла при перенесенні збережень з ме1 на ме2. Вже і через конфігуратор шлях вказував, і папку окремо копіював. Підкажіть, як продовжити грати в цю чудову космоперу із сейвами.
Відповіді 7

Нещодавно оновлені теми

0
snaiberi 30 вересня 2025 Оновлено 1 жовтня 2025
Забув гру дитинства
Сюжет не пам'ятаю.

Ти, як ГГ, бігаєш за рівнями з виглядом ззаду, у тебе в підпорядкуванні загін духів: мечник/лучники/громіли (не знаю, як їх інакше описати, вони били руками та ногами). Але на першому рівні в тебе був не загін духів, а один ВЕЛИКИЙ, який усіх мало не шотал.

Цих парфумів можна прокачувати. Також на кожному рівні були закриті зони, які міг відкрити лише певний загін парфумів, внаслідок чого доводилося прокачувати їх усіх та постійно переходити рівні.

Сподіваюся, хтось зможе зрозуміти за описом, яку гру я маю на увазі і підкаже її назву.

Всім дякую за витрачений час для прочитання та удачі.
0
K0t1 30 вересня 2025 Оновлено 1 жовтня 2025
Порадьте гру на зразок BeamNG.drive
Хочу у щось нове пограти, окрім Бімки.
0
Саня Крылов 29 вересня 2025 Оновлено 30 вересня 2025
Вилітає GTA 5 після встановлення NVE
Встановив NV Evolved, і тепер вилітає гра, була чиста установка буквально сьогодні, з папки optional addons нічого не встановлював, до цього гра працювала коректно, оновив навіть game config, загалом не допомогло, може хтось знає, як вирішити? Скриптхук встановлений, трейнер menyoo, більше ніяких модів.
0
Matvei Games 27 вересня 2025 Оновлено 28 вересня 2025
Допоможіть вирішити проблему
Всім привіт неможливо грати, що це може бути? Налаштування на ультра. Вже все перепробував, як усунути цю фігню.
+1
DevilRed 26 вересня 2025 Оновлено 27 вересня 2025
Про гроші на сайті
Загалом, я вирішив таки накопичити грошей для зміни нікнейму. Але біда. У правилах сказано, що
обліковуються лише гроші, зароблені протягом останнього місяця. Невикористані гроші згоряють.
А про який місяць йдеться? Календарному чи фактичному? Якщо мої перші гроші я заробив лише три дні тому, вони житимуть до 23 жовтня чи 1 жовтня згорять?