Створити

Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
+1
Станислав (гость) 4 серпня 2020 Оновлено 26 листопада 2020
Потрібна допомога))
Всім доброго часу доби, гарного настрою та море позитиву))
Поблемка виникла при перенесенні збережень з ме1 на ме2. Вже і через конфігуратор шлях вказував, і папку окремо копіював. Підкажіть, як продовжити грати в цю чудову космоперу із сейвами.
Відповіді 7

Нещодавно оновлені теми

0
Blake-88 1 серпня 2026 Оновлено 2 серпня 2026
Каналізації
Як мені пройти цей рівень? Я постійно гублюся, а коли бачу Уокера, лякаюся, і він мене заганяє в куток.
0
Pavel Strelets 28 липня 2026 Оновлено 30 липня 2026
Допоможіть з модами
У мене немає папки mods та car, що робити?
+2
Воbеr 19 липня 2026 Оновлено 20 липня 2026
Проблеми з продуктивністю
Знавці, до вас питання. Знайшов свій старий ноут (Intel Core i5-2430M, GeForce GT 635M і 8 ГБ ОЗУ) і вирішив затестіть його в іграх того часу (Assassin's Creed 2, Dragon Age: Origins і Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter). Але вони видають лише 20–25 FPS, хоча раніше запускав Batman: Arkham Asylum, і там FPS був цілком адекватним (40–50 кадрів). Пробував примусово запускати ігри через NVIDIA Control Panel і додавати їх до "Налаштування графіки" Windows - не допомогло. Полазив у налаштуваннях і побачив, що система просто не бачить GT 635M і ганяє їх на вбудовуванні Intel HD 3000. При цьому в диспетчері пристроїв відображаються обидва відеоадаптери, і помилок на них немає. Чи це може бути пов'язано з кривими/застарілими драйверами чи справа в чомусь іншому?
0
Иван Ратманов 1 липня 2026 Оновлено 2 липня 2026
Проблема з текстурами
Допоможіть, будь ласка, у мене в КС 2 такі текстури зламані на Intel Graphics 630 UHD.