Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
-1
Касперский (гость) 24 трав. 2021 Оновлено 25 трав. 2021
Довідка
Коротше народ справа така
Завантажив на вихідних Assassin Creed Valhalla(піратку тому шо не можор)
Вирішив встановити начебто все було нормік
Установка успішна завершилася
Вранці встаю запускаю і помилка вилітає
Помилка
Просто тупо «припинення роботи програми ACVexe»
Спочатку подумав мож я накосячив перевстановив
Не допомогло потім думаю мож залізо слабке та марення Rtx 2060 хоча б мала б запустити її
Допоможіть народ!
Заранення спасибі
P. S питання на засипку чому різні релакс встановлюються по-різному наприклад одна встановлювалася 7-9 хвилин інша 2години напружує малеха
Відповіді 0

Нещодавно оновлені теми

0
Big Win 27 трав. 2025 Оновлено 27 трав. 2025
Пошук гри
2D, Android, ти граєш за лицаря, начебто, не впевнений, і там є лінія, по якій карти постійно рухаються, і на цій лінії встановлена ​​позначка, якщо натиснути на екран, коли позначка збіглася з картою, то відбувається те, що зображено на цій карті, ти або завдаєш шкоди противнику, або сам отримуєш шкоду, або сам отримуєш шкоду, якщо суперника. Вона вже стара, я грав у неї 7–8 років тому.
0
Иван Просто 26 трав. 2025 Оновлено 27 трав. 2025
Фарби ігор на гарному складанні ПК
Вітаю, буквально 2-3 місяці тому купив собі добрий ПК. Складання:
Процесор: Intel Core i5 13400F 2,5 GHz 10 ядер
Кулер для процесора: ID-Cooling Frozn A620
Материнка: GIGABYTE B760M DS3H AX(RTL) LGA1700
Оперативка: Kingston DDR5 DIMM 32 Gb 5200MHz
SSD: 1Tb M.2 2280 M ADATA LEGEND860
Відеокарта: GIGABYTE GeForce RTX 4060 8Gb
Блок живлення: Deepcool Gamerstorm PK700 700Вт
Фулл назва на фото
Грав у всі популярні ігри, спочатку все було норм, ніяких фарби не було, і буквально місяць тому, напевно, почалися краші з таких ігор, як:
Atomic Heart буквально через хвилин 5-15 гри краш, хоча в той момент, коли купив ПК, грав у цю гру на ультра без проблем
The Last of Us 2, її пройшов на ультрах, але за всю гру також було десь 5 фарб, там фарбувало не так часто
Cyberpunk, коли купив ПК, заходив тестил, все було норм, пограв годину і забив, нещодавно захотів пройти і так само просто фарбує на ультра через 5–15 хвилин гри
Відьмак 3, місяць тому теж пробував грати, все було нормально, зараз так само краш гри через 5-15 хвилин гри
SILENT HILL 2 просто нещодавно скачав, захотів пройти гру, але такий самий краш через 5–15 хвилин гри
Marvels Spider-Man 1–2, першу частину пройшов начебто без проблем, Miles Morales начебто теж не було фарбою, але ось у другій частині почалися фарбування, також було штук 5 за всю гру, але гру таки пройти вдалося
Поки що помітив цю проблему тільки в цих іграх, грав скрізь на ультрах, але також і намагався змінювати налаштування графіки на низькі-середні-високі, але не допомагає
Драйвера всі оновлені, Віндовс теж пробував міняти, відеокарту через програму дивився, вона сильно не гріється, перевіряв лише температуру, оперативність начебто теж сильно не жере
Хочу попросити у вас поради, може, хто стикався з такою проблемою і знає, що робити, або знає, як у збірці знайти проблему, точніше, як перевірити свою збірку на працездатність та помилки, тому що я думаю, що проблема, швидше за все, з комплектуючими ПК, але це лише мій здогад
Інші ігри на кшталт GTA 5, GTA всі частини Definitive, Far Cry 5–6, Dishonored 1–2, CS 2 та інші старі ігри, не дуже нові, йшли на ультрах спокійно без фарб, ніби проблема в основному в нових іграх, які вийшли недавно
Пишіть питання, якщо що, відповім, можемо зателефонувати.
0
Lu1Dity 26 трав. 2025 Оновлено 26 трав. 2025
Чи підтримує iPhone 13 сайодевайс?
У мене айфон 13 про, і я хочу купити сайодевайс, але боюся, що він не підійде під мій телефон, тому що, наскільки я знаю, айфони дуже залочені і налаштувати зовнішню клавіатуру на ньому начебто як не можна. Допоможіть будь ласка. Може, у кого теж айфон із лайтнінгом і є сайодевайс?
0
Arti Fart 23 трав. 2025 Оновлено 26 трав. 2025
Які комп'ютерні ігри вам сподобалися за 2020-2021 рік
Які ігри вам сподобалися більше за той період?
0
akir_akta 20 трав. 2025 Оновлено 21 трав. 2025
Які купити навушники для ПК за 5к в DNS?
Обмеження часу для покупки, замовити на маркетплейсі не вийде, залишається варіант купувати в DNS. Дивилася огляди тощо. п., думка скрізь суперечлива. Так і не можу визначитись. Вибрала 2 варіанти, але не особливо в них впевнена: Бездротові/провідні навушники ARDOR GAMING Hide Wireless та Дротові навушники Fifine H6. Навушники потрібні для ігор, тип підключення без різниці який.