Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Chaser – проблема з відео.
Ламає графіку на рівні Гулаг-Петро.
Неможливо йти далі, весь екран пливе, видно лише зброю. У кого така сама проблема була? Характеристик комп'ютера більш ніж достатньо для цієї гри, i3 3.6Ггц, відео - 4Гб, ОЗУ - 8Гб, SSD - 750Гб. Вперше почав грати в цю гру в 2003 р. тоді застряг на маяку, потім весь час ніяк не було в ігри грати, за всі ці роки кілька разів повертався до гри, але знову ж таки ненадовго через постійну завантаженість на роботі. І ось нарешті час з'явився, купив гру в стимі дитинство згадати, думав зараз я її нарешті пройду, а ось і ні, знову облом. Що робити із цією проблемою? Може, хтось в інших іграх з таким стикався? Як вирішували?
Неможливо йти далі, весь екран пливе, видно лише зброю. У кого така сама проблема була? Характеристик комп'ютера більш ніж достатньо для цієї гри, i3 3.6Ггц, відео - 4Гб, ОЗУ - 8Гб, SSD - 750Гб. Вперше почав грати в цю гру в 2003 р. тоді застряг на маяку, потім весь час ніяк не було в ігри грати, за всі ці роки кілька разів повертався до гри, але знову ж таки ненадовго через постійну завантаженість на роботі. І ось нарешті час з'явився, купив гру в стимі дитинство згадати, думав зараз я її нарешті пройду, а ось і ні, знову облом. Що робити із цією проблемою? Може, хтось в інших іграх з таким стикався? Як вирішували?
Нещодавно оновлені теми
Прошу допомогти знайти колись популярний рівень. Наскільки пам'ятаю, це Імпосибл, і в ньому, на кшталт, неможливо нестерпна та гучна музика, а ще це лайаут.
Доброго дня, можливо хтось стикався з такою проблемою, я встановив мод ValheimRAFT і супутні йому Jotun і BepinEx, але коли я ставлю будівництво і спускаю на воду будівництво від'єднується, допоможіть будь-ласка вирішити проблему або підкажіть альтернативний мод.