Створити

Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
+2
Дари (гость) 21 листопада 2021 Оновлено 14 грудня 2021
Грати разом? Можна!

Відносний новачок у грі. Кайф грати зі "своєю" людиною. Хто зі мною?

Відповіді 1

Нещодавно оновлені теми

0
GIN GIN 28 червня 2026 Оновлено 28 червня 2026
Що вас більше чіпляє у GTA: свобода робити що хочеш, сюжетні місії чи просто кататися та дивитися на світ?
Для мене в GTA найбільше чіпляє свобода та можливість просто кататися, але не просто так, а з увагою до деталей. Люблю, коли машина відчувається живою: щоб кермо реально відчувалося, ремені пристібалися, сидіння рухалися - прямий як у тих модах для BeamNG, які я шукаю. Ще круто, коли можна вигадати свій челендж і стримати його: наприклад, проїхати все місто без жодної аварії або виконати місію тільки на одній машині. Сюжет теж важливий, але він має давати простір для свого відіграшу, а не вести за ручку. А що ближче вам?
0
Юрий Ушанов 27 червня 2026 Оновлено 28 червня 2026
Як використовувати більше одного ядра процесора?
My Summer Car зроблено на дуже старій версії Unity, використовує одне ядро ​​процесора, тому у мене вкрай маленьке навантаження на систему і FPS низький, як це можна виправити?
0
Yester 351 16 червня 2026 Оновлено 19 червня 2026
Що ви думаєте про Task Bar Hero?
Особисто я, награвши більше 260 годин, не зрозумів, наскільки ця гра мені подобається чи подобається. Але одне можу сказати точно: мої персонажі явно незадоволені тим, що їм доводиться бігати в дійсно поганому шмоті через вкрай низькі ймовірності випадання скриньок (хоча 16 числа це начебто було виправлено, я поки що так і не зрозумів)!
0
stalker×Rus 12 червня 2026 Оновлено 13 червня 2026
Чи є контент?
Хай, піпли, нещодавно зняв зі своїм кентом відео з цієї гри, пройшли охоронця вежі. Чи є ще контент у цій грі? Ми просто прямо пройшли до боса.