Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Грати разом? Можна!
Відносний новачок у грі. Кайф грати зі "своєю" людиною. Хто зі мною?
Нещодавно оновлені теми
Для мене в GTA найбільше чіпляє свобода та можливість просто кататися, але не просто так, а з увагою до деталей. Люблю, коли машина відчувається живою: щоб кермо реально відчувалося, ремені пристібалися, сидіння рухалися - прямий як у тих модах для BeamNG, які я шукаю. Ще круто, коли можна вигадати свій челендж і стримати його: наприклад, проїхати все місто без жодної аварії або виконати місію тільки на одній машині. Сюжет теж важливий, але він має давати простір для свого відіграшу, а не вести за ручку. А що ближче вам?
My Summer Car зроблено на дуже старій версії Unity, використовує одне ядро процесора, тому у мене вкрай маленьке навантаження на систему і FPS низький, як це можна виправити?
Особисто я, награвши більше 260 годин, не зрозумів, наскільки ця гра мені подобається чи подобається. Але одне можу сказати точно: мої персонажі явно незадоволені тим, що їм доводиться бігати в дійсно поганому шмоті через вкрай низькі ймовірності випадання скриньок (хоча 16 числа це начебто було виправлено, я поки що так і не зрозумів)!
Хай, піпли, нещодавно зняв зі своїм кентом відео з цієї гри, пройшли охоронця вежі. Чи є ще контент у цій грі? Ми просто прямо пройшли до боса.