Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Ковчег
Чому після входу в ковчег, перші ворота які відчиняються у всіх, у мене не відчиняються? Статуя зупиняється на фразі "Наступає потоп" і далі нічого не відбувається. Я вже пройшов майже всю гру
Нещодавно оновлені теми
2D, Android, ти граєш за лицаря, начебто, не впевнений, і там є лінія, по якій карти постійно рухаються, і на цій лінії встановлена позначка, якщо натиснути на екран, коли позначка збіглася з картою, то відбувається те, що зображено на цій карті, ти або завдаєш шкоди противнику, або сам отримуєш шкоду, або сам отримуєш шкоду, якщо суперника. Вона вже стара, я грав у неї 7–8 років тому.
Вітаю, буквально 2-3 місяці тому купив собі добрий ПК. Складання:
Процесор: Intel Core i5 13400F 2,5 GHz 10 ядер
Кулер для процесора: ID-Cooling Frozn A620
Материнка: GIGABYTE B760M DS3H AX(RTL) LGA1700
Оперативка: Kingston DDR5 DIMM 32 Gb 5200MHz
SSD: 1Tb M.2 2280 M ADATA LEGEND860
Відеокарта: GIGABYTE GeForce RTX 4060 8Gb
Блок живлення: Deepcool Gamerstorm PK700 700Вт
Фулл назва на фото
Грав у всі популярні ігри, спочатку все було норм, ніяких фарби не було, і буквально місяць тому, напевно, почалися краші з таких ігор, як:
Atomic Heart буквально через хвилин 5-15 гри краш, хоча в той момент, коли купив ПК, грав у цю гру на ультра без проблем
The Last of Us 2, її пройшов на ультрах, але за всю гру також було десь 5 фарб, там фарбувало не так часто
Cyberpunk, коли купив ПК, заходив тестил, все було норм, пограв годину і забив, нещодавно захотів пройти і так само просто фарбує на ультра через 5–15 хвилин гри
Відьмак 3, місяць тому теж пробував грати, все було нормально, зараз так само краш гри через 5-15 хвилин гри
SILENT HILL 2 просто нещодавно скачав, захотів пройти гру, але такий самий краш через 5–15 хвилин гри
Marvels Spider-Man 1–2, першу частину пройшов начебто без проблем, Miles Morales начебто теж не було фарбою, але ось у другій частині почалися фарбування, також було штук 5 за всю гру, але гру таки пройти вдалося
Поки що помітив цю проблему тільки в цих іграх, грав скрізь на ультрах, але також і намагався змінювати налаштування графіки на низькі-середні-високі, але не допомагає
Драйвера всі оновлені, Віндовс теж пробував міняти, відеокарту через програму дивився, вона сильно не гріється, перевіряв лише температуру, оперативність начебто теж сильно не жере
Хочу попросити у вас поради, може, хто стикався з такою проблемою і знає, що робити, або знає, як у збірці знайти проблему, точніше, як перевірити свою збірку на працездатність та помилки, тому що я думаю, що проблема, швидше за все, з комплектуючими ПК, але це лише мій здогад
Інші ігри на кшталт GTA 5, GTA всі частини Definitive, Far Cry 5–6, Dishonored 1–2, CS 2 та інші старі ігри, не дуже нові, йшли на ультрах спокійно без фарб, ніби проблема в основному в нових іграх, які вийшли недавно
Пишіть питання, якщо що, відповім, можемо зателефонувати.
Процесор: Intel Core i5 13400F 2,5 GHz 10 ядер
Кулер для процесора: ID-Cooling Frozn A620
Материнка: GIGABYTE B760M DS3H AX(RTL) LGA1700
Оперативка: Kingston DDR5 DIMM 32 Gb 5200MHz
SSD: 1Tb M.2 2280 M ADATA LEGEND860
Відеокарта: GIGABYTE GeForce RTX 4060 8Gb
Блок живлення: Deepcool Gamerstorm PK700 700Вт
Фулл назва на фото
Грав у всі популярні ігри, спочатку все було норм, ніяких фарби не було, і буквально місяць тому, напевно, почалися краші з таких ігор, як:
Atomic Heart буквально через хвилин 5-15 гри краш, хоча в той момент, коли купив ПК, грав у цю гру на ультра без проблем
The Last of Us 2, її пройшов на ультрах, але за всю гру також було десь 5 фарб, там фарбувало не так часто
Cyberpunk, коли купив ПК, заходив тестил, все було норм, пограв годину і забив, нещодавно захотів пройти і так само просто фарбує на ультра через 5–15 хвилин гри
Відьмак 3, місяць тому теж пробував грати, все було нормально, зараз так само краш гри через 5-15 хвилин гри
SILENT HILL 2 просто нещодавно скачав, захотів пройти гру, але такий самий краш через 5–15 хвилин гри
Marvels Spider-Man 1–2, першу частину пройшов начебто без проблем, Miles Morales начебто теж не було фарбою, але ось у другій частині почалися фарбування, також було штук 5 за всю гру, але гру таки пройти вдалося
Поки що помітив цю проблему тільки в цих іграх, грав скрізь на ультрах, але також і намагався змінювати налаштування графіки на низькі-середні-високі, але не допомагає
Драйвера всі оновлені, Віндовс теж пробував міняти, відеокарту через програму дивився, вона сильно не гріється, перевіряв лише температуру, оперативність начебто теж сильно не жере
Хочу попросити у вас поради, може, хто стикався з такою проблемою і знає, що робити, або знає, як у збірці знайти проблему, точніше, як перевірити свою збірку на працездатність та помилки, тому що я думаю, що проблема, швидше за все, з комплектуючими ПК, але це лише мій здогад
Інші ігри на кшталт GTA 5, GTA всі частини Definitive, Far Cry 5–6, Dishonored 1–2, CS 2 та інші старі ігри, не дуже нові, йшли на ультрах спокійно без фарб, ніби проблема в основному в нових іграх, які вийшли недавно
Пишіть питання, якщо що, відповім, можемо зателефонувати.
У мене айфон 13 про, і я хочу купити сайодевайс, але боюся, що він не підійде під мій телефон, тому що, наскільки я знаю, айфони дуже залочені і налаштувати зовнішню клавіатуру на ньому начебто як не можна. Допоможіть будь ласка. Може, у кого теж айфон із лайтнінгом і є сайодевайс?
Які ігри вам сподобалися більше за той період?
Обмеження часу для покупки, замовити на маркетплейсі не вийде, залишається варіант купувати в DNS. Дивилася огляди тощо. п., думка скрізь суперечлива. Так і не можу визначитись. Вибрала 2 варіанти, але не особливо в них впевнена: Бездротові/провідні навушники ARDOR GAMING Hide Wireless та Дротові навушники Fifine H6. Навушники потрібні для ігор, тип підключення без різниці який.