Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Помилка верифікації
Нещодавно оновлені теми
При створенні лобі ні я, ні друг не відображаємось. Хто стикався із проблемою, допоможіть, будь ласка.
Всіх вітаю, допоможіть, коли в режимі КБ тримаю правий палець на тарані, при цьому нахиляю телефон - екран теж рухаєшся, хоч і гіроскоп вимкнений, допоможіть вирішити цю проблему, дякую.
Народе, потрібна ваша допомога.
Перегони на зразок Rock&Roll Racing, тільки на ПК. Основа в тому, що ти бідний хлопець, який живе в кімнатці з подертим матрацом, і щоб її облаштувати, тобі треба брати участь у перегонах на виживання. На машини можна встановлювати різну зброю та модифікації, і в міру просування за отримані гроші облаштовувати житло. У грі вигляд як у Rock n Roll Racing, також під час гонок можна ставити міни по дорозі, стріляти в інших гравців.
Дуже потрібна ваша допомога у пошуку цієї гри.
Перегони на зразок Rock&Roll Racing, тільки на ПК. Основа в тому, що ти бідний хлопець, який живе в кімнатці з подертим матрацом, і щоб її облаштувати, тобі треба брати участь у перегонах на виживання. На машини можна встановлювати різну зброю та модифікації, і в міру просування за отримані гроші облаштовувати житло. У грі вигляд як у Rock n Roll Racing, також під час гонок можна ставити міни по дорозі, стріляти в інших гравців.
Дуже потрібна ваша допомога у пошуку цієї гри.
Привіт, нещодавно почав грати в РДО та пройшов сюжет на 50%, після завдання не з'явилося. Пройшов день, а завдання немає, підкажіть, що потрібно зробити чи просто чекати?
Всіх вітаю!
Зіткнувся з проблемою, що у Dishonored 2 встановлено ліміт герцовкою монітора (165).
Хотів би пограти у більше ФПС, ніж встановлено.
Підкажіть, будь ласка, як зняти цей ліміт?
На просторах інтернету всі говорять про редагування файлу DishonoredEngine.ini, але у мене його просто нема у списку файлів гри.
Дякую!
Зіткнувся з проблемою, що у Dishonored 2 встановлено ліміт герцовкою монітора (165).
Хотів би пограти у більше ФПС, ніж встановлено.
Підкажіть, будь ласка, як зняти цей ліміт?
На просторах інтернету всі говорять про редагування файлу DishonoredEngine.ini, але у мене його просто нема у списку файлів гри.
Дякую!