Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Рандомні вильоти
Спочатку вилітала протягом першої хвилини, але відключення оверлея Steam допомогло, але тепер вилітає протягом хвилин 20. Гра працює до вильоту нормально. Може є якісь неофіційні патчіфікси? Бачив, що можна поставити 32-бітну версію, думаю спробувати може допоможе
Нещодавно оновлені теми
Проблема докучає на рівні Crazy III, саме: чорний орб на 42%, сині на 54% і 56% і 2 чорних на 87%.
Суть у тому, що якщо ці орби затиснути, то вони після відскоку від самого орба відштовхують ще й від землі, що призводить до смерті, але я не затискаю, роблю один точний клік, і з якимось шансом мене відкидає від землі. Я намагався і з мишки, і з клави, всюди один результат, навіть роблячи однакові кліки в однакові таймінги, тебе 2 рази не відкидає і 6 разів відкидає.
Може є якась конкретна настройка або вирішення цієї проблеми, на 87% взагалі нереально, спроб 70 потрібно щоб пройти 2 орби поспіль.
Суть у тому, що якщо ці орби затиснути, то вони після відскоку від самого орба відштовхують ще й від землі, що призводить до смерті, але я не затискаю, роблю один точний клік, і з якимось шансом мене відкидає від землі. Я намагався і з мишки, і з клави, всюди один результат, навіть роблячи однакові кліки в однакові таймінги, тебе 2 рази не відкидає і 6 разів відкидає.
Може є якась конкретна настройка або вирішення цієї проблеми, на 87% взагалі нереально, спроб 70 потрібно щоб пройти 2 орби поспіль.
Вже другий день не можу знайти чогось вартого. З прикладів ігор, що сподобалися, можу навести: Ghosts of Tsushima, останні частини Assassin's Creed, God of War, Middle-earth: Shadow of Mordor, Кіберпанк, обидві частини Jedi Fallen Order. Бажано щось з гарною графікою і не надто впоротим сюжетом.
Я хочу викинути предмет, натискаю на G, але він повертається в інвентар, чи стоїть у мене на G, що робити??
При встановленні патча вилізла така проблема, зробив все що міг, нічого не допомогло, підкажіть, що робити
Всім привіт. Зіткнувся з такою проблемою. Вирішив я, значить, купити лицьку «Майна» і, як почав грати, зіткнувся з купою маленьких і не лише статерів під час переміщення. Якщо що, то моя система, на якій граю:
Процесор - Ryzen 5 3600
Відеокарта - RX 6600
Оперативна пам'ять – 16 ГБ на частоті 3600 МГц
«Майн» стоїть на спритному SSD M.2
Майн на цій збірці у мене видає в районі 400-500 фпс, але від статерів це не рятує. Чи може хтось допомогти з цією проблемою?
Процесор - Ryzen 5 3600
Відеокарта - RX 6600
Оперативна пам'ять – 16 ГБ на частоті 3600 МГц
«Майн» стоїть на спритному SSD M.2
Майн на цій збірці у мене видає в районі 400-500 фпс, але від статерів це не рятує. Чи може хтось допомогти з цією проблемою?