Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Баг з екраном
Коли альт-табаюсь на гру, іноді відбувається таке: прямокутник навколо напису активації застигає і не рухається. Як пофіксувати? Іноді допомагає просто ще кілька альт-табів, інколи ж ні.
Нещодавно оновлені теми
Вже другий день не можу знайти чогось вартого. З прикладів ігор, що сподобалися, можу навести: Ghosts of Tsushima, останні частини Assassin's Creed, God of War, Middle-earth: Shadow of Mordor, Кіберпанк, обидві частини Jedi Fallen Order. Бажано щось з гарною графікою і не надто впоротим сюжетом.
Я хочу викинути предмет, натискаю на G, але він повертається в інвентар, чи стоїть у мене на G, що робити??
При встановленні патча вилізла така проблема, зробив все що міг, нічого не допомогло, підкажіть, що робити
Всім привіт. Зіткнувся з такою проблемою. Вирішив я, значить, купити лицьку «Майна» і, як почав грати, зіткнувся з купою маленьких і не лише статерів під час переміщення. Якщо що, то моя система, на якій граю:
Процесор - Ryzen 5 3600
Відеокарта - RX 6600
Оперативна пам'ять – 16 ГБ на частоті 3600 МГц
«Майн» стоїть на спритному SSD M.2
Майн на цій збірці у мене видає в районі 400-500 фпс, але від статерів це не рятує. Чи може хтось допомогти з цією проблемою?
Процесор - Ryzen 5 3600
Відеокарта - RX 6600
Оперативна пам'ять – 16 ГБ на частоті 3600 МГц
«Майн» стоїть на спритному SSD M.2
Майн на цій збірці у мене видає в районі 400-500 фпс, але від статерів це не рятує. Чи може хтось допомогти з цією проблемою?
Я хотів би дізнатися, є які-небудь щоденники розробників, журнал розробки, описи розробки гри (Undertale), інтерв'ю з розробником на цю тему, проблеми розробки цієї гри, мб що-небудь про біографію розробника і т.д. буд. Я б із задоволенням заглибився у цю тему, бажано докладніше. Дякуємо за увагу:3.