Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
+4
Muhamor101 12 листопада 2023 Оновлено 27 листопада 2023
Проблема в Sekiro (пірат)

Всім привіт, виник баг у Sekiro на піратці. Баг у тому, що Вовк сам по собі йде, я нічого не натискаю на клавіатурі, а він все одно йде, просто йде, ніби я натискаю W. Я перевстановив гру двічі, спочатку скачав такий же ріпак від хатаба, потім від decepticon (до того ж там інша версія 1.06). Запускав гру з чужими збереженнями, запускав нову гру взагалі без збережень і все одно Вовк сам іде. Залишився один дід Іссін, і так його проходити вкрай не зручно.
Хлопці допоможіть будь ласка, бо ідеї вже скінчилися

Відповіді 2

Нещодавно оновлені теми

0
Novak22 31 серпня 2025 Оновлено 31 серпня 2025
Порадьте гру з дівчиною у костюмах
Суть у тому, що мені подобаються красиві дівчата у різних костюмах, мені непогано зайшла The First Descendant, але в ній обмаль костюмів. Загалом, порадьте гру з красивою дівчиною та різноманітністю костюмів, бажано онлайн.
-1
CrazyFly 30 серпня 2025 Оновлено 31 серпня 2025
Досягнення, що називається в стимі, як "?"
Привіт тим, хто, як і я, витрачає свій час на досягнення в досить сиру грі під назвою Umbra Mortis... Хто-небудь зрозумів, що за досягнення ховається під знаком питання? Що потрібно зробити, щоби його отримати?
0
Греей Черный 29 серпня 2025 Оновлено 29 серпня 2025
Вперше проходжу дс 3
Нещодавно вбив Понтифіка, Танцюристку, Олдрика (або як там його). Хочу запитати про мою зброю: чи варто її міняти взагалі? Кинджали заточені на +7, а ще є можливість якось збільшити кількість кила? У мене 3 зілля хила. І взагалі, після Чемпіона Гундіра ще багато гри чекає?
0
Архип Богатов 29 серпня 2025 Оновлено 29 серпня 2025
Не обшукуються мутанти
Хлопці, всім здорова. Така проблема — не можу обшукувати мутантів (точка біла на них світиться, але не можу взаємодіяти) і тому не можу зняти з них електронний нашийник, який потрібен для подальшого проходження гри. Як бути? Граю із модом на місію журналіста.
+1
Lucianna Black 28 серпня 2025 Оновлено 31 серпня 2025
Шукаю тимму/друзів
Шукаю тиммейтів для онлайн-ігор, спілкування та, по можливості, ірл-вилазок.
Основні ігри: Fortnite, Mecha Break.
Відкрито до нового.
Дивлюсь аніме, люблю японський автопром.
Є донька, але спілкування з матусями на майданчику не моє.
Реальних друзів уже нема, відвалилися.
Трохи мучить депресія від життя, але загалом позитивна та пухнаста.