Створити тему
Редагувати тему
Здрастуйте, звичайно гра не з найпопулярніших, я б поставив питання на стимі, але у мене немає певної суми грошей, щоб поставити там питання.
Питання полягає в наступному: є одна кінцівка секретна в the call де по невидимій стіні перс повзе до певних руїн у повітрі і там з'являється острівець з діркою, в яку, за ідеєю, треба стрибнути. але мене дуже бентежать ці стіни навколо і оточення, боти, може там все не просто так стоїть і є спосіб як то перестрибнути десь огорожу чи хоча б якісь чити/трейнери з режимом польоту? просто там є і двері такі червоні (за парканом) як для будь-яких кінцівок. я не знайшов ніде нічого більше, ніхто мабуть і не намагався навіть, мене просто серйозно хвилює це питання і так, я не шукаю якихось легких шляхів, завжди маю багато дивних ідей (так само там можна розставляти чекпоїнти, може вони потрібні для чогось ?)
Нещодавно оновлені теми
процесор - Ryzen 7 7000
відеокарта - RTX 4070 Super
оперативна пам'ять - 32 ГБ DDR5
блок живлення поставлений на 1000 Вт
У чому може бути проблема?
Просто поставив Windows 11, і відразу з'явилися такі проблеми, але не у всіх проектах, в інших важких іграх можу і по 8 годин сидіти, і проблем немає.