Створити тему
Редагувати тему
Здрастуйте, звичайно гра не з найпопулярніших, я б поставив питання на стимі, але у мене немає певної суми грошей, щоб поставити там питання.
Питання полягає в наступному: є одна кінцівка секретна в the call де по невидимій стіні перс повзе до певних руїн у повітрі і там з'являється острівець з діркою, в яку, за ідеєю, треба стрибнути. але мене дуже бентежать ці стіни навколо і оточення, боти, може там все не просто так стоїть і є спосіб як то перестрибнути десь огорожу чи хоча б якісь чити/трейнери з режимом польоту? просто там є і двері такі червоні (за парканом) як для будь-яких кінцівок. я не знайшов ніде нічого більше, ніхто мабуть і не намагався навіть, мене просто серйозно хвилює це питання і так, я не шукаю якихось легких шляхів, завжди маю багато дивних ідей (так само там можна розставляти чекпоїнти, може вони потрібні для чогось ?)
Нещодавно оновлені теми
Прошу допомогти знайти колись популярний рівень. Наскільки пам'ятаю, це Імпосибл, і в ньому, на кшталт, неможливо нестерпна та гучна музика, а ще це лайаут.
Доброго дня, можливо хтось стикався з такою проблемою, я встановив мод ValheimRAFT і супутні йому Jotun і BepinEx, але коли я ставлю будівництво і спускаю на воду будівництво від'єднується, допоможіть будь-ласка вирішити проблему або підкажіть альтернативний мод.