Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
+3
Захар Коротков 15 серпня 2024 Оновлено 15 серпня 2024
Яма

Не розумію, як пробратися до фіолетової кімнати на The Pit, підкажіть, будь ласка.

Відповіді 0

Нещодавно оновлені теми

0
Rish_RR 30 квітня 2026 Оновлено 1 трав. 2026
Рожево-фіолетові артефакти по краях екрану
Під час того, як я гуляв однією з локацій, з'явилися артефакти по краях екрану. У когось є схожа проблема?
Відеокарта 5070ti.
+1
sswD 16 квітня 2026 Оновлено 17 квітня 2026
У Zula нескінченний пошук гри
Здрастуйте, я не знаю. Як тільки дійшов до Сільвера, у мене нескінченний пошук гри, не знаю, з чим пов'язано, мені порекомендували завантажити російську версію через VK Play, скачав, все працювало ідеально, поки знову не дійшов до Сільвера. Думаю, можливо, через регіон/країну?
+2
oneofthosemansAa2223 10 квітня 2026 Оновлено 11 квітня 2026
Немає папки people_playground.data
Що робити? Одного разу я вирішив поставити в папці peopleplayground.data ярлик jukebox для музики, АЛЕ ДАТИ - НЕМАЄ! Я пробував будь-які ігри, щоб знайти спосіб, але всі варіанти не працювали. Підкажіть щось.
+1
Кен Канеки помошник 28 березня 2026 Оновлено 30 березня 2026
Проблема в мультиплеєрі
Ми з друзями завантажили моди та створили сервак. Я не хост сервера, але коли саме я виходжу з сервера, у всіх закривається сервер, навіть у хоста, навіть буває відкочує прогрес персонажа, а світ залишається таким же, що робити і як виправити.
0
scratchRC 25 березня 2026 Оновлено 26 квітня 2026
Розтяг у PUBG Mobile
Як робити нормальний розтяг у пабзі у 2026 році. Коли роблю розтяг, у мене поекран не видно через нього, що робити?