Створити

Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
+1
Paralich78 31 жовтня 2024 Оновлено 8 грудня 2024
Досить миші

Всім привіт, я зіткнувся з такою "проблемою", яка заважає мені отримувати задоволення від ігор уже протягом півтора року. Розумію, що збоку може звучати дивно, але все-таки вона присутня.
Все своє життя я любив ігри, грати в них тощо. Більшу частину життя я грав на мишці за 300 рублів і був задоволений, потім настав момент коли потрібно було купувати нову мишу і вибір упав на Deathadder essential, радості не було межі, мені всі говорили що вона велика і незручна, що я даремно викину гроші, але як мені сподобалося тримати її в руках, на той момент це була найзручніша мишка у світі.
І ось минуло десь 7-8 місяців як на ній грав, все було круто до одного моменту, я почав грати в онлайн пвп шутери.
У чому проблема? А в тому що я до ладу ніколи в онлайн не грав до цього, і звичайно ж мені хотілося бути краще, забирати клатчі, перемагати дуелі і так далі, отже я почав ставити запитання "а як стати краще?". І серед усього мені на думку (вже навіть не пам'ятаю, як це сталося) забили інформацію про хвати миші.
З того моменту минуло близько півтора року, і замість того щоб просто сісти і пограти в гру, я щоразу задаюся "так яким же хватом мені грати? Який мені зручніше і який ефективніше?". Я скуштував кожен, долонний, пазуровий, пальцевий, кожен зручний по своєму і не зручний по своєму. Пальцевим я грав більшу частину життя, якраз на тій мишці за 300 рублів, зараз мені вистачає від нього стабільності. Долонним подобається просто тримати мишку, але не керувати курсором/прицілом. Пазуровий здається аналогом, який бере в себе переваги обох попередніх, але є незручним.
Так от, допоможіть))
Я дуже втомився щодня стикатися з цим, хочеться вибрати якийсь один і забути назавжди про цю "проблему"

Відповіді 3

Нещодавно оновлені теми

0
Blake-88 1 серпня 2026 Оновлено 2 серпня 2026
Каналізації
Як мені пройти цей рівень? Я постійно гублюся, а коли бачу Уокера, лякаюся, і він мене заганяє в куток.
0
Pavel Strelets 28 липня 2026 Оновлено 30 липня 2026
Допоможіть з модами
У мене немає папки mods та car, що робити?
+2
Воbеr 19 липня 2026 Оновлено 20 липня 2026
Проблеми з продуктивністю
Знавці, до вас питання. Знайшов свій старий ноут (Intel Core i5-2430M, GeForce GT 635M і 8 ГБ ОЗУ) і вирішив затестіть його в іграх того часу (Assassin's Creed 2, Dragon Age: Origins і Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter). Але вони видають лише 20–25 FPS, хоча раніше запускав Batman: Arkham Asylum, і там FPS був цілком адекватним (40–50 кадрів). Пробував примусово запускати ігри через NVIDIA Control Panel і додавати їх до "Налаштування графіки" Windows - не допомогло. Полазив у налаштуваннях і побачив, що система просто не бачить GT 635M і ганяє їх на вбудовуванні Intel HD 3000. При цьому в диспетчері пристроїв відображаються обидва відеоадаптери, і помилок на них немає. Чи це може бути пов'язано з кривими/застарілими драйверами чи справа в чомусь іншому?
0
Иван Ратманов 1 липня 2026 Оновлено 2 липня 2026
Проблема з текстурами
Допоможіть, будь ласка, у мене в КС 2 такі текстури зламані на Intel Graphics 630 UHD.