Створити

Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
+1
Paralich78 31 жовтня 2024 Оновлено 8 грудня 2024
Досить миші

Всім привіт, я зіткнувся з такою "проблемою", яка заважає мені отримувати задоволення від ігор уже протягом півтора року. Розумію, що збоку може звучати дивно, але все-таки вона присутня.
Все своє життя я любив ігри, грати в них тощо. Більшу частину життя я грав на мишці за 300 рублів і був задоволений, потім настав момент коли потрібно було купувати нову мишу і вибір упав на Deathadder essential, радості не було межі, мені всі говорили що вона велика і незручна, що я даремно викину гроші, але як мені сподобалося тримати її в руках, на той момент це була найзручніша мишка у світі.
І ось минуло десь 7-8 місяців як на ній грав, все було круто до одного моменту, я почав грати в онлайн пвп шутери.
У чому проблема? А в тому що я до ладу ніколи в онлайн не грав до цього, і звичайно ж мені хотілося бути краще, забирати клатчі, перемагати дуелі і так далі, отже я почав ставити запитання "а як стати краще?". І серед усього мені на думку (вже навіть не пам'ятаю, як це сталося) забили інформацію про хвати миші.
З того моменту минуло близько півтора року, і замість того щоб просто сісти і пограти в гру, я щоразу задаюся "так яким же хватом мені грати? Який мені зручніше і який ефективніше?". Я скуштував кожен, долонний, пазуровий, пальцевий, кожен зручний по своєму і не зручний по своєму. Пальцевим я грав більшу частину життя, якраз на тій мишці за 300 рублів, зараз мені вистачає від нього стабільності. Долонним подобається просто тримати мишку, але не керувати курсором/прицілом. Пазуровий здається аналогом, який бере в себе переваги обох попередніх, але є незручним.
Так от, допоможіть))
Я дуже втомився щодня стикатися з цим, хочеться вибрати якийсь один і забути назавжди про цю "проблему"

Відповіді 3

Нещодавно оновлені теми

0
a0rii 17 вересня 2026 Оновлено 19 вересня 2026
Не можу отримувати предмети в іграх
Загалом, як я зрозумів, проблема полягає в тому, що я не можу отримувати речі в іграх через помилку синхронізації облікових записів.

Проблема почалася з гри For Honor, через "Стим" я придбав скін на персонажа, він був доданий на мій акк в "Стимі", в додатках стояла галочка на завантаження DLC, все було встановлено як треба, при цьому я не отримав скін у самій грі, яка запускається через окремий лаунчер Ubisoft Connect. Писав на підтримку Юбісофту, там мені не допомогли, і довелося зробити рефанд.

На проблему я в цілому забив, але нещодавно, граючи в EFT Arena, я відкрив два косметичні предмети в тактичній карті (подібність до баттлпаса), і вони повинні моментально перенестися на мій аккаунт у звичайному EFT (так завжди було раніше), але не цього разу. В EFT Arena я миттєво отримав усі нагороди, а в основну гру нічого не перенеслося, що дивно, адже дві ці ігри (EFT та EFT Arena) знаходяться в одному лаунчері та зарегані під одним акаунтом. Минуло вже більше двох днів, підтримка нічим не може допомогти, кажуть, чекайте на фікс.
Почалися проблеми після, по-перше, переїзду на нову квартиру, по-друге, після включення TPM в біосі (я його намагався відключати і перевіряти ще раз файли гри, не допомогло). Я чесно не знаю, з чим це пов'язано, вирішення проблеми в інтернеті не знайшов, форуми — моя остання надія. Будь ласка, допоможіть.
0
Pasha9115555 12 вересня 2026 Оновлено 19 вересня 2026
Баг з воротами на початку гри. Двері не відчиняються
На початку гри перед першим попаданням у притулок, не відчиняються двері. Не знаю із чим пов'язано. Я лікуюсь, після лікування повинні ворота відчинитися, але нічого не відбувається. Допоможіть вирішити проблему, також якщо кому не складно, в личку будь ласка скиньте сейв після першого попадання в притулок. Від початку гри там із пропуском заставок хвилин 10.
0
Белозёров Михаил 5 вересня 2026 Оновлено 19 вересня 2026
Комп'ютер перезавантажується у важких проектах
Нещодавно грав у гру Kingdom Come: Deliverance 2, і ПК перезавантажився через 2 години гри, грав на ультра налаштуваннях, залізо у мене:
процесор - Ryzen 7 7000
відеокарта - RTX 4070 Super
оперативна пам'ять - 32 ГБ DDR5
блок живлення поставлений на 1000 Вт
У чому може бути проблема?
Просто поставив Windows 11, і відразу з'явилися такі проблеми, але не у всіх проектах, в інших важких іграх можу і по 8 годин сидіти, і проблем немає.
0
Fars021 2 вересня 2026 Оновлено 5 вересня 2026
Навантаження на процесор
Моментами процесор завантажується на 100% (i5 10400f), як можна оптимізувати навантаження на ЦП? PS Можливості замінити немає.
0
Максим Радченко 30 серпня 2026 Оновлено 2 вересня 2026
Зависає гра
Допоможіть, експерти! На місії «Дамба» з варіаціями «аварійна» тощо гра зависає, як тільки доходжу до першого клапана скидання води. Переустановка не допомагає. Ліцензія GOG.