Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Вибране
Як подивитися файли, які я додав до вибраного?
Нещодавно оновлені теми
Під час того, як я гуляв однією з локацій, з'явилися артефакти по краях екрану. У когось є схожа проблема?
Відеокарта 5070ti.
Відеокарта 5070ti.
Здрастуйте, я не знаю. Як тільки дійшов до Сільвера, у мене нескінченний пошук гри, не знаю, з чим пов'язано, мені порекомендували завантажити російську версію через VK Play, скачав, все працювало ідеально, поки знову не дійшов до Сільвера. Думаю, можливо, через регіон/країну?
Що робити? Одного разу я вирішив поставити в папці peopleplayground.data ярлик jukebox для музики, АЛЕ ДАТИ - НЕМАЄ! Я пробував будь-які ігри, щоб знайти спосіб, але всі варіанти не працювали. Підкажіть щось.
Ми з друзями завантажили моди та створили сервак. Я не хост сервера, але коли саме я виходжу з сервера, у всіх закривається сервер, навіть у хоста, навіть буває відкочує прогрес персонажа, а світ залишається таким же, що робити і як виправити.
Як робити нормальний розтяг у пабзі у 2026 році. Коли роблю розтяг, у мене поекран не видно через нього, що робити?