Форуми
Нещодавно оновлені теми
Скидайте сюди всі баг-репорти. До повідомлення обов'язково прикладайте скріншот та посилання, за яким було виявлено баг. Фіксуватимемо
Може, ти все ще знаєш, що пропустити?
Скільки героїв ви можете отримати протягом 30 днів гри на новому сервері?
Мені потрібно 30, але я зібрав максимум 23. Я бачу на вкладці з героями ще 4 героїв, яких не можна отримати ніде, і 1 на донат. Чи можна набрати 30 героїв за 30 днів? Мені потрібно виконати одне завдання в грі.
Я пояснюю ситуацію: я бачив R.E.P.O. Справа в тому, що мені не потрібна якість, я дуже сподіваюся, що він може принаймні почати з мінімальної графіки, і щоб я міг принаймні, як грати.
Я додаю опис заліза:
Операційна система Microsoft Windows 10 Pro.
NVIDIA GEFORCE RTX 3070 TI (8 ГБ).
GIGABYTE M32Q MONION [31,5 "IPS LCD] (31282334).
Привіт, у цій темі ви можете ділитися своїми побажаннями та пропозиціями по сайту.
PS Баги надсилайте будь ласка в іншу тему, ось сюди: https://vgtimes.ru/forum/18685-bagi-oshibki-chto-to-ne-rabotaet.html
- Stardew Valley - Ферма проходить безперебійно, тягне на годинник.
- Hollow Knight - Графіка проста, а геймплей - вогонь, летить без гальм.
- terraria - я копаю, будую, навіть на мінімум норм.
Наші автори, новинники, редактори, адміністрація VGTimes і все, все, все!
Вітаю вас із наступаючим Новим роком! Бажаю вам успіхів, творчої наснаги та невичерпної енергії. Нехай мрії збуваються, виконуються бажання, а робота приносить лише радість та задоволення.
Нехай цей рік стане для вас роком нових можливостей, відкриттів та здобутків. Бажаю вам міцного здоров'я та міцних нервів, добробуту, спокою у житті. Бажаю вам здійснення найсміливіших планів.
З наступаючим хлопці та дівчата!
Коли деталі зверталися за допомогою клавіш, я помітив, що вони почали вставати нерівномірно, мала пару градусів (приклад на осі Z: Коли я повертаю частину ключа з Е і з горизонтального положення, я приношу її до "вертикальної", вона повинна бути схожа на X: 0 y: 0 Z: 90, але він встає, як X: 0 у: 0 Z: 85.71, більше). Така ж проблема - це при повороті з мишею. Як це виправити? У налаштуваннях я нічого не змінив.
Чорт, вже встановився 2 рази. Що це за помилка і як її виправити? Допомогти.
заздалегідь дякую за вашу хорошу пораду.
Среді, а-Помнюе, Ко-Волока-Факела, Которыйм, а-внося, Нестії іша, іїшкорурых Вупплаліса Дестеки, і Ббыл Носорог, Который Могг, Носеярсяд, g тощо
Фреймтайм рівний, 12 мс (85 герц монітор).
ФПС з вертикальною синхронізацією 85 стабільно, завантаження відеокарти/процесора не перевищує 50%.
Картинка ривками, так, ніби у мене ФПС в 2 рази менше (віконний режим, в повноекранному все окей). Усі режими синхронізації в NVIDIA Control Panel перепробував. Включав/вимикав потрійний буфер, заздалегідь заготовлені кадри, змінював на всі доступні режими. G-Sync недоступний. Оптимізацію на весь екран змінював, герцовку монітора змінював, Вінду змінював, Лінукс змінював, і нічого не допомогло.
Я не розбираюся в драйверах і всьому такому, але у мене є припущення, що AMD переоприділяла вбудовані режими синхронізації ОС на свої, а NVIDIA так не робить. Хто зможе допомогти?
На записах такі просадки не видні.
Сумніваюся, що проблема в моніторі, так як я тестував на 4 різних моніторах, кожен з яких я підключав як по HDMI, так і по VGA, DVI, DisplayPort.
Також заздалегідь скажу, що навіть з вимкненою вертикальною синхронізацією подібні проблеми є, просто не так помітні( Вони додають інпут лаг.
Все, що я знаю, я розписав, якщо виникнуть додаткові питання, я постараюся відповідати на них максимально швидко.
RTSS я пробував, він робив тільки гірше.
Найцікавіше, що на Win XP такої проблеми немає.
Ігри тестував різні, від Sacred Gold до Kingdom Come: Deliverance 2. В шутери не граю, про них нічого не можу сказати.
Заздалегідь відповім на питання а-ля «Так використовуй тоді повноекранний режим».
Ні, тому що у мене 2 монітори. До речі, я тестував кожен монітор окремо, проблема не зникала.
Немає онлайн, як KS або Dota.
я -Сейчаса ygraю v deathloop, n місяця 1660 р.
Добрий день, граємо з другом в режимі кооп, при отриманні аміго він розблокується тільки в мене, в друга залишається недоступним. Підкажіть, так і має бути? Чи це баг гри?
Здрастуйте всім. Допоможіть, будь ласка, вирішити проблему у Роблоксі. Не можу зайти на обліковий запис, після введення пароля та логіну вилазить вікно перевірки на бота. Потім воно зникає, і знову викидає мене на вікно введення пароля. І так завжди. Це із ПК. З телефону заходить без проблем.