Форуми
Нещодавно оновлені теми
Чи можу я пройти навчання, якщо його пропустив при створенні персонажа? Якщо так, то як.
Я сподіваюся, що не одна зіткнулася з цією проблемою, скачала Genshin на ноутбук, як все було добре, але коли справа дійшла до перевірки цілісності файлів, вона не завантажувалася далі плюс-мінус 5 відсотків і просто фарбувалася, я вже багато разів намагалася що -то з цим зробити, в інтернеті інформації немає і нічого не допомагає, якщо хтось із таким стикався, допоможіть, будь ласка.
Наші автори, новинники, редактори, адміністрація VGTimes і все, все, все!
Вітаю вас із наступаючим Новим роком! Бажаю вам успіхів, творчої наснаги та невичерпної енергії. Нехай мрії збуваються, виконуються бажання, а робота приносить лише радість та задоволення.
Нехай цей рік стане для вас роком нових можливостей, відкриттів та здобутків. Бажаю вам міцного здоров'я та міцних нервів, добробуту, спокою у житті. Бажаю вам здійснення найсміливіших планів.
З наступаючим хлопці та дівчата!
Ця проблема відбувається у всіх іграх.
Особливо її видно на проводах, або з ліхтариком у темряві. Чесно не знаю як пояснити, адже не сильно знаюся. Заздалегідь дякую за допомогу.
Через приблизно 1-2 години вилітає кіберпанк, схожа ситуація з резиком, граю з трасуванням і длсс, через msi afterburner перевіряв температури і завантаженість відеопам'яті та озу, все стабільно, перевіряв озу на помилки через вбудовані інструменти віндовса, теж не виявлено проблем була 7гб з 8гб відеопам'яті, але вона не весь час наростала, були моменти що вона і йшла потроху, з драйверами теж відеокарти так само все нормально, без навантажень але перевіряв так само через біос блок живлення і подачу енергії, так само не було виявлено нічого незвичайного, якщо це все таки через відеопам'ять або щось подібне скажіть вирішення проблеми, а то я вже і через чат гпт проганяв але в цілому нічого нового він мені не написав.
Всім привіт, підкажіть новачкові, який не грав у PoE1. Не можу вкачати далі вміння, хоч окуляри досвіду є. Дали вкачати два поінти і все, які вимоги треба дотримати?
У грі Project Cars 2 коли граємо з другом онлайн. Якщо ти застряг або довго розвертаєшся, пише «вибуття-неправильний шлях» і просто викидаєш із гонки. Як це можна виправити?
Скидайте сюди всі баг-репорти. До повідомлення обов'язково прикладайте скріншот та посилання, за яким було виявлено баг. Фіксуватимемо
Друзі допоможіть, після того як Карлос садить Джилл в поїзд а сам залишається, Джилл їде з командиром взводу Карлоса і їх застає Немезіс, повинна початися сюжетка за Карлоса в поліцейській дільниці але у мене ж вона не починається висить чорний екран є звук в диспетчер завдань гра відповідає і функціонує нормально. Що потрібно зробити? Драва все нові стоять на цьому ж залізі пройшов RE2 Remake (2019), все було чітко. Дякую заздалегідь
Я збирав кредити на Кендзі, але на розблокуванні стояла Мег + 2 інших леги, і мені випало 1000 кредитів. Зараз висить меню вибору персу, чи можна дочекатися виходу Кендзі та забрати його?
Хто-небудь нишпорить за роблокс саппорт?
Втратив свій обліковий запис, а точніше пошту яка прив'язана до цього облікового запису.
Усі дані я знаю від облікового запису: пароль + пін.
Писав у саппорт, там розводять руками, мовляв, не можемо довести, що ви реальний власник даного акаунта. Хоча знову ж таки всі дані я знаю, та навіть до старої пошти, на якій був прив'язаний обліковий запис у мене є доступ.
Якщо хтось знає, як вирішити цю проблему, чи вирішується вона загалом, будь ласка, відпишіть.
Чи можна отримати хорошу кінцівку, проходячи лише окремі розділи? Чи не проходячи гру повністю?
На тартаку не запускається кат сцена розмови зі Шрамом, а просто через деякий час мене телепортує всередину тартак і далі нічого не відбувається. Хтось із цим стикався? Чи вдалося вирішити? Граю на Xbox Series X.
Підкажіть, будь ласка, ігри (або моди на ігри), де можна вбивати отрутами, дотами тощо. Дуже подобається таке у іграх, а самі ігри знайти не можу. Ігри на кшталт «Діабло» не пишіть пж.
Шукаю вже давно. Гра про лицарів від Gameloft, потрібно прокачувати королівство, будувати казарми і там навчати кавалерію, лучників, мечників, копійників тощо. п. Ще можна виходити в бої 3 на 3 як.
Може хто знає, у мене два телевізори, один 45 дюймів Fhd, другий 55 дюймів 4к
Граю на першому в рдр 2 на пс 5 все ок 30 фпс плавних, граю на другому починаються незрозумілі фризи і гра йде в 20 +- фпс, може хто стикався з таким
P.s деякі гра норм запускаються а деякі як рдр 2, far cry 4 і 3 йдуть у 20-10 фпс
Хлопці, привіт!
Дуже потрібна ваша допомога.
Чи варто створювати гру, яка поки що на стадії розробки?
Вона називається "Anaconda".
Локація — острів в океані, зарослий дикими джунглями.
Персонажі на вибір - королівська кобра, пітон, кораловий аспід. Гра від першої особи. За грою вони мають одного розміру. Відмінності: кобра може лазити по деревах, пітон може плавати, аспід може і те й інше, тільки вдвічі повільніше. Спочатку є три характеристики: здоров'я, міць, швидкість. Здоров'я краще у аспіда, швидкість - у кобри, міць - у пітона. Кобра та аспід вбивають жертву, кусаючи я довитими зубами, а потім пожирають. Пітон стискає жертву кільцями свого тіла та пожирає.
Чому гра називається Анаконда? Тому що вона полює на цих персонажів. Ця змія може з'явитися будь-якої миті гри. Потрібно вчасно ухилитися від нападу, сховатися.
За грою сила персонажа зростає. Коли він стає рівним анаконді, перс може на неї напасти. Перемога над анакондою – мета гри.
Перс набирається характеристик, полюючи різних звірят. Інакше не можна – характеристики поступово зменшуються і змійка може померти.
Є ще характеристика. Жах. Її можна отримати при вбивстві побратимів – змій. При битвах із нею. Перед полюванням на звірят або перед бійкою з анакондою жах можна витратити. Тоді ворог стає паралізованим на якийсь час.
Особливість змій у тому, що вони мають два зору — нічне і денне. Вночі – теплове. Вдень вона бачить лише рух. Починається гра вночі. З локації – берег річки. Тоді змія бачить яскравий тепловий режим (як у фільмі Хижак). Друга локація - занедбане село. Раніше ранок. Тепловий режим мерехтить. Рух відчувається уривками. Наступна локація – стародавній покинутий храм. При програванні сесії видно лише розпливчасті тіні та чути звук ворога. При бійці з анакондою (полудні) нічого не видно. Битися можна лише на слух.
Із додаткових занять. Створення гнізда на березі. У селі — можна зібрати пазл — стару фотографію сім'ї, яка колись жила в ній. У храмі покласти артефакти на певні святі місця і відродити місця святилища.
Є й боси. Це крокодил, ягуар, мангуст. Там бійки, набуття здібностей.
Скоро так. Хлопці, підкажіть, чи ви захотіли б грати в таку гру? Будь ласка, оцініть від 1 до 10.
Може є побажання чи запитання? Буду вдячна за них.
Порадьте гру з гарним сюжетом (в ідеалі з різними кінцівками), з жанром щось на кшталт метро, а якщо хорор, то подібне до серій резидент івил. Але й не погану графіку хотілося б побачити, бо для мене це важливий аспект.
Гра вилітає під час проходження. Придбав ліцензійну версію прямо зі Стима. У чому можуть бути проблеми? Навіть коли я грав на піратці, все було окей.. Але найголовніше, що гра вилітає без будь-яких помилок!
Характеристики:
Відеокарта — rtx 2060 super
Процесор — ryzen 5 3600
Материнська плата — MSI b550 gaming plus
Оперативна пам'ять — 16 gb ddr4
Також ОС — Windows 10 pro
Плануємо разом із друзями святкувати Хелловін і хочемо подужати 2–3 страшні ігри, але для цього вони мають бути короткого хронометражу (10–15–20 хвилин). Хотілося б щось не дуже популярне, але при цьому цікаве. Порадьте.
Підкажіть ігри зі здібностями типу Control, Bioshock, Dishonored від першої особи.
Мужички, вітаю, у мене тут біда, зібралися з друзями пограти в мережі, щось назбирав модів, та так, що в мультиплеєрі перестали взагалі з'являтися транспорти, намагався вирішити проблему сам, але взагалі немає ідей, через якого саме мода, можете підказати, хто стикався з цією проблемою? Посилання на складання можу надіслати першим коментарем.
Скільки не граю у цю гру, весь час знаходжу щось нове. Поділіться останньою дивовижною подією, що сталася з Вами в цій грі.
Підкажіть, будь ласка, як вивчити заклинання Алахомора в Hogwarts Legacy?
Грав у неї ще 2015-17. Це стратегія із можливістю прискорення часу. У грі також є вибір персонажа, але абсолютно всі герої пересуваються виключно верхи на коні. Тимчасовий відрізок у цій стратегії більше підходить під час середньовіччя. Графіка більше схожа на мультфільм. А ярлик цієї гри - це синій щит, на якому латинська буква S.
Здрастуйте, дота взагалі працює при 2к і більше 60 герц? У мене монітор на 165 г, а в доті не дозволяє їх поставити при 2к, тільки 60. А при FD є 165... Хто нишпорить у чому проблема?