Форуми

Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
Форум для безтурботного спілкування та обговорення тем не пов'язаних з конкретними іграми
Усі питання, пов'язані з конкретними іграми, обговорюються в цьому розділі
Розділ для обговорення всього, що пов'язано з VGTimes. Баги, помилки, пропозиції, побажання

Нещодавно оновлені теми

0
Stefan1221 28 грудня 2024 Оновлено 28 грудня 2024
Як пройти навчання в ГТА онлайн, якщо я його пропустив

Чи можу я пройти навчання, якщо його пропустив при створенні персонажа? Якщо так, то як.

0
sasisk0 28 грудня 2024 Оновлено 28 грудня 2024
Помилка під час перевірки цілісності файлів

Я сподіваюся, що не одна зіткнулася з цією проблемою, скачала Genshin на ноутбук, як все було добре, але коли справа дійшла до перевірки цілісності файлів, вона не завантажувалася далі плюс-мінус 5 відсотків і просто фарбувалася, я вже багато разів намагалася що -то з цим зробити, в інтернеті інформації немає і нічого не допомагає, якщо хтось із таким стикався, допоможіть, будь ласка.

+1
MrProRock(33RU) 26 грудня 2024 Оновлено 27 грудня 2024
З наступаючим VGT 2025

Наші автори, новинники, редактори, адміністрація VGTimes і все, все, все!

Вітаю вас із наступаючим Новим роком! Бажаю вам успіхів, творчої наснаги та невичерпної енергії. Нехай мрії збуваються, виконуються бажання, а робота приносить лише радість та задоволення.

Нехай цей рік стане для вас роком нових можливостей, відкриттів та здобутків. Бажаю вам міцного здоров'я та міцних нервів, добробуту, спокою у житті. Бажаю вам здійснення найсміливіших планів.

З наступаючим хлопці та дівчата!

+1
h9ou 26 грудня 2024 Оновлено 27 грудня 2024
Мерехтіння текстур і тіней під світлом під час руху мишею

Ця проблема відбувається у всіх іграх.

Особливо її видно на проводах, або з ліхтариком у темряві. Чесно не знаю як пояснити, адже не сильно знаюся. Заздалегідь дякую за допомогу.

+1
hyodoo 23 грудня 2024 Оновлено 24 грудня 2024
Вильоти з ігор через невизначену кількість часу

Через приблизно 1-2 години вилітає кіберпанк, схожа ситуація з резиком, граю з трасуванням і длсс, через msi afterburner перевіряв температури і завантаженість відеопам'яті та озу, все стабільно, перевіряв озу на помилки через вбудовані інструменти віндовса, теж не виявлено проблем була 7гб з 8гб відеопам'яті, але вона не весь час наростала, були моменти що вона і йшла потроху, з драйверами теж відеокарти так само все нормально, без навантажень але перевіряв так само через біос блок живлення і подачу енергії, так само не було виявлено нічого незвичайного, якщо це все таки через відеопам'ять або щось подібне скажіть вирішення проблеми, а то я вже і через чат гпт проганяв але в цілому нічого нового він мені не написав.

+1
майор капустка 23 грудня 2024 Оновлено 24 грудня 2024
Не можу прокачати вміння

Всім привіт, підкажіть новачкові, який не грав у PoE1. Не можу вкачати далі вміння, хоч окуляри досвіду є. Дали вкачати два поінти і все, які вимоги треба дотримати?

+1
AL3X ROOM 19 грудня 2024 Оновлено 23 грудня 2024
Вибуття в Project Cars 2

У грі Project Cars 2 коли граємо з другом онлайн. Якщо ти застряг або довго розвертаєшся, пише «вибуття-неправильний шлях» і просто викидаєш із гонки. Як це можна виправити?

+28
Evgenii Sokolov 3 квітня 2023 Оновлено 21 грудня 2024
Баги, помилки, щось не працює

Скидайте сюди всі баг-репорти. До повідомлення обов'язково прикладайте скріншот та посилання, за яким було виявлено баг. Фіксуватимемо

+2
Oktavinsky 18 грудня 2024 Оновлено 21 грудня 2024
Найкращі тайтли останніх 5 років

Які на вашу гру найкращі за останні 5 років?

+6
JlOTEP9lHHblU HUKKA 5 листопада 2022 Оновлено 18 грудня 2024
Чорний екран після ролика

Друзі допоможіть, після того як Карлос садить Джилл в поїзд а сам залишається, Джилл їде з командиром взводу Карлоса і їх застає Немезіс, повинна початися сюжетка за Карлоса в поліцейській дільниці але у мене ж вона не починається висить чорний екран є звук в диспетчер завдань гра відповідає і функціонує нормально. Що потрібно зробити? Драва все нові стоять на цьому ж залізі пройшов RE2 Remake (2019), все було чітко. Дякую заздалегідь

+4
Дискорд20 12 грудня 2024 Оновлено 18 грудня 2024
Не можу вийти з клубу

Що робити, якщо не можу вийти із клубу через події?

+4
TTBERT 1 жовтня 2024 Оновлено 18 грудня 2024
Як розблокувати Кендзі?

Я збирав кредити на Кендзі, але на розблокуванні стояла Мег + 2 інших леги, і мені випало 1000 кредитів. Зараз висить меню вибору персу, чи можна дочекатися виходу Кендзі та забрати його?

+1
wearedevs 12 грудня 2024 Оновлено 18 грудня 2024
Проблема з підтримкою

Хто-небудь нишпорить за роблокс саппорт?
Втратив свій обліковий запис, а точніше пошту яка прив'язана до цього облікового запису.
Усі дані я знаю від облікового запису: пароль + пін.
Писав у саппорт, там розводять руками, мовляв, не можемо довести, що ви реальний власник даного акаунта. Хоча знову ж таки всі дані я знаю, та навіть до старої пошти, на якій був прив'язаний обліковий запис у мене є доступ.
Якщо хтось знає, як вирішити цю проблему, чи вирішується вона загалом, будь ласка, відпишіть.

0
Goust_Teck 4 липня 2023 Оновлено 18 грудня 2024
Сюжет Метро Вихід

Чи можна отримати хорошу кінцівку, проходячи лише окремі розділи? Чи не проходячи гру повністю?

+5
Valmen 8 грудня 2024 Оновлено 17 грудня 2024
На тартаку не запускається кат сцена розмови зі Шрамом

На тартаку не запускається кат сцена розмови зі Шрамом, а просто через деякий час мене телепортує всередину тартак і далі нічого не відбувається. Хтось із цим стикався? Чи вдалося вирішити? Граю на Xbox Series X.

+3
MorteFatum 30 вересня 2024 Оновлено 17 грудня 2024
Підкажіть ігри з отрутами

Підкажіть, будь ласка, ігри (або моди на ігри), де можна вбивати отрутами, дотами тощо. Дуже подобається таке у іграх, а самі ігри знайти не можу. Ігри на кшталт «Діабло» не пишіть пж.

+2
владд береза 3 грудня 2024 Оновлено 17 грудня 2024
Допоможіть знайти гру будь ласка

Шукаю вже давно. Гра про лицарів від Gameloft, потрібно прокачувати королівство, будувати казарми і там навчати кавалерію, лучників, мечників, копійників тощо. п. Ще можна виходити в бої 3 на 3 як.

+1
Maloyandi 8 грудня 2024 Оновлено 16 грудня 2024
Порадьте ігри на кшталт цих

Що ще порадите пограти на кшталт цих ігор?

+4
Gaponik Alexander 30 грудня 2023 Оновлено 9 грудня 2024
Проблема з рдр 2 та пс 5

Може хто знає, у мене два телевізори, один 45 дюймів Fhd, другий 55 дюймів 4к
Граю на першому в рдр 2 на пс 5 все ок 30 фпс плавних, граю на другому починаються незрозумілі фризи і гра йде в 20 +- фпс, може хто стикався з таким
P.s деякі гра норм запускаються а деякі як рдр 2, far cry 4 і 3 йдуть у 20-10 фпс

0
CharlyLeony 30 вересня 2024 Оновлено 9 грудня 2024
Створення гри «Anaconda»

Хлопці, привіт!

Дуже потрібна ваша допомога.

Чи варто створювати гру, яка поки що на стадії розробки?

Вона називається "Anaconda".

Локація — острів в океані, зарослий дикими джунглями.

Персонажі на вибір - королівська кобра, пітон, кораловий аспід. Гра від першої особи. За грою вони мають одного розміру. Відмінності: кобра може лазити по деревах, пітон може плавати, аспід може і те й інше, тільки вдвічі повільніше. Спочатку є три характеристики: здоров'я, міць, швидкість. Здоров'я краще у аспіда, швидкість - у кобри, міць - у пітона. Кобра та аспід вбивають жертву, кусаючи я довитими зубами, а потім пожирають. Пітон стискає жертву кільцями свого тіла та пожирає.

Чому гра називається Анаконда? Тому що вона полює на цих персонажів. Ця змія може з'явитися будь-якої миті гри. Потрібно вчасно ухилитися від нападу, сховатися.

За грою сила персонажа зростає. Коли він стає рівним анаконді, перс може на неї напасти. Перемога над анакондою – мета гри.

Перс набирається характеристик, полюючи різних звірят. Інакше не можна – характеристики поступово зменшуються і змійка може померти.

Є ще характеристика. Жах. Її можна отримати при вбивстві побратимів – змій. При битвах із нею. Перед полюванням на звірят або перед бійкою з анакондою жах можна витратити. Тоді ворог стає паралізованим на якийсь час.

Особливість змій у тому, що вони мають два зору — нічне і денне. Вночі – теплове. Вдень вона бачить лише рух. Починається гра вночі. З локації – берег річки. Тоді змія бачить яскравий тепловий режим (як у фільмі Хижак). Друга локація - занедбане село. Раніше ранок. Тепловий режим мерехтить. Рух відчувається уривками. Наступна локація – стародавній покинутий храм. При програванні сесії видно лише розпливчасті тіні та чути звук ворога. При бійці з анакондою (полудні) нічого не видно. Битися можна лише на слух.

Із додаткових занять. Створення гнізда на березі. У селі — можна зібрати пазл — стару фотографію сім'ї, яка колись жила в ній. У храмі покласти артефакти на певні святі місця і відродити місця святилища.

Є й боси. Це крокодил, ягуар, мангуст. Там бійки, набуття здібностей.

Скоро так. Хлопці, підкажіть, чи ви захотіли б грати в таку гру? Будь ласка, оцініть від 1 до 10.

Може є побажання чи запитання? Буду вдячна за них.

+7
ZzzVvvv 13 лютого 2024 Оновлено 8 грудня 2024
Ігри з гарним сюжетом

Порадьте гру з гарним сюжетом (в ідеалі з різними кінцівками), з жанром щось на кшталт метро, ​​а якщо хорор, то подібне до серій резидент івил. Але й не погану графіку хотілося б побачити, бо для мене це важливий аспект.

+6
Vengeance6783 24 червня 2024 Оновлено 8 грудня 2024
Трабли з грою Detroit Become Human

Гра вилітає під час проходження. Придбав ліцензійну версію прямо зі Стима. У чому можуть бути проблеми? Навіть коли я грав на піратці, все було окей.. Але найголовніше, що гра вилітає без будь-яких помилок!

Характеристики:
Відеокарта — rtx 2060 super
Процесор — ryzen 5 3600
Материнська плата — MSI b550 gaming plus
Оперативна пам'ять — 16 gb ddr4
Також ОС — Windows 10 pro

+4
Иван Шабанов 21 жовтня 2024 Оновлено 8 грудня 2024
Підкажіть коротку, але страшну гру

Плануємо разом із друзями святкувати Хелловін і хочемо подужати 2–3 страшні ігри, але для цього вони мають бути короткого хронометражу (10–15–20 хвилин). Хотілося б щось не дуже популярне, але при цьому цікаве. Порадьте.

+3
sashanepomniachtchi 25 червня 2024 Оновлено 8 грудня 2024
Мета патчу 7.36c

Найкращі герої для позиції (1,2) у цьому патчі?

+2
Arti Fart 10 трав. 2024 Оновлено 8 грудня 2024
Пошук ігор із унікальними здібностями

Підкажіть ігри зі здібностями типу Control, Bioshock, Dishonored від першої особи.

+2
Денис Зубцов 18 вересня 2024 Оновлено 8 грудня 2024
Не з'являється транспорт у мультиплеєрі зомбоїда

Мужички, вітаю, у мене тут біда, зібралися з друзями пограти в мережі, щось назбирав модів, та так, що в мультиплеєрі перестали взагалі з'являтися транспорти, намагався вирішити проблему сам, але взагалі немає ідей, через якого саме мода, можете підказати, хто стикався з цією проблемою? Посилання на складання можу надіслати першим коментарем.

+2
KYoungD 20 листопада 2023 Оновлено 8 грудня 2024
Skyrim

Скільки не граю у цю гру, весь час знаходжу щось нове. Поділіться останньою дивовижною подією, що сталася з Вами в цій грі.

+1
Александр Маштаков 6 квітня 2023 Оновлено 8 грудня 2024
Заклинання Алахомора в Hogwarts Legacy

Підкажіть, будь ласка, як вивчити заклинання Алахомора в Hogwarts Legacy?

+1
Лмао 30 липня 2024 Оновлено 8 грудня 2024
Допоможіть знайти гру

Грав у неї ще 2015-17. Це стратегія із можливістю прискорення часу. У грі також є вибір персонажа, але абсолютно всі герої пересуваються виключно верхи на коні. Тимчасовий відрізок у цій стратегії більше підходить під час середньовіччя. Графіка більше схожа на мультфільм. А ярлик цієї гри - це синій щит, на якому латинська буква S.

+1
Arturi Topilo 2 серпня 2024 Оновлено 8 грудня 2024
Дозвіл та герці

Здрастуйте, дота взагалі працює при 2к і більше 60 герц? У мене монітор на 165 г, а в доті не дозволяє їх поставити при 2к, тільки 60. А при FD є 165... Хто нишпорить у чому проблема?