Форуми
Нещодавно оновлені теми
Скидайте сюди всі баг-репорти. До повідомлення обов'язково прикладайте скріншот та посилання, за яким було виявлено баг. Фіксуватимемо
Заходжу в бравл старс, вантажить до 50 відсотків, пише завантаження даних і далі не вантажить. Що робити?
Конфігурація:
RTX 4060 8 Гб.
i3-12100f.
Оперативна пам’ять 16 Гб.
1920x1080.
Gigabyte H610M до DDR4.
Дякую заздалегідь!
Привіт, у цій темі ви можете ділитися своїми побажаннями та пропозиціями по сайту.
PS Баги надсилайте будь ласка в іншу тему, ось сюди: https://vgtimes.ru/forum/18685-bagi-oshibki-chto-to-ne-rabotaet.html
Чорт, вже встановився 2 рази. Що це за помилка і як її виправити? Допомогти.
заздалегідь дякую за вашу хорошу пораду.
Загалом, у мене виникла проблема, я купив відеокарту Miner Nvidia P104-100 8 Гб, встановлених модифікованими драйверами на путівників YouTube, я проходжу GPU-Z. Я думаю, версія OpenGL 4.0, але вам потрібно провести її через реєстр, щоб він був 4,6, так що ігри сприймаються не побудованими -в Intel HD 4000, але як дискретний 1070 (драйвери переобладнані так, що була показана ця відеокарта). Але згідно з невідомою мені помилки у папці "ComputerHkei_local_machinesystemcontrolset001controlclass{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}001" немає необхідних файлів OpenGlDrivername та OpenGldrivernAwwow) бути.
Якщо хтось розуміє, скажи мені, будь ласка, що мені робити і як це виправити.
Ось мої системні компоненти:
Материнська плата: ASUS P8B75-M (LGA1155 чіпсет), PCI-Express 3.0.
Версія BIOS: 1002.
Процесор: Intel Core I5-3570K CPU @ 3,40 ГГц.
Відеокарта: NVIDIA P104-100 8GB (GPU-Z GeForce GTX 1070) Пам'ять GDDR5X.
ОЗУ: 16 Гб DDR-3 (2 помирає 8 Гб).
Я хочу грати в компанії більш -менш добрих і адекватних людей, які не будуть нудно грати після перших годин, коли повна ZHE. збирається. Сет і дерев’яна коробка зроблені.
Давайте спробуємо зробити велике село чи якесь місто з мешканцями, зробити прекрасні будівлі, красиві будинки, зручні дороги для нашого поселення та створимо якийсь сервер ванілі для пари людей, але вже в ситуації ... ми спробуємо дістати всі гору і багатьох.
Господар - Ateros, але якщо у вас є більш стабільні господарі для приємної гри, то обов'язково розкажіть про це!
Версія - це остання "1.21.4".
Вік 12-16 років (я сам 16).
Якщо хтось хоче, то ми можемо спілкуватися в грі під час гри.
Може, ти все ще знаєш, що пропустити?
Скільки героїв ви можете отримати протягом 30 днів гри на новому сервері?
Мені потрібно 30, але я зібрав максимум 23. Я бачу на вкладці з героями ще 4 героїв, яких не можна отримати ніде, і 1 на донат. Чи можна набрати 30 героїв за 30 днів? Мені потрібно виконати одне завдання в грі.
Я пояснюю ситуацію: я бачив R.E.P.O. Справа в тому, що мені не потрібна якість, я дуже сподіваюся, що він може принаймні почати з мінімальної графіки, і щоб я міг принаймні, як грати.
Я додаю опис заліза:
Операційна система Microsoft Windows 10 Pro.
NVIDIA GEFORCE RTX 3070 TI (8 ГБ).
GIGABYTE M32Q MONION [31,5 "IPS LCD] (31282334).
- Stardew Valley - Ферма проходить безперебійно, тягне на годинник.
- Hollow Knight - Графіка проста, а геймплей - вогонь, летить без гальм.
- terraria - я копаю, будую, навіть на мінімум норм.
Наші автори, новинники, редактори, адміністрація VGTimes і все, все, все!
Вітаю вас із наступаючим Новим роком! Бажаю вам успіхів, творчої наснаги та невичерпної енергії. Нехай мрії збуваються, виконуються бажання, а робота приносить лише радість та задоволення.
Нехай цей рік стане для вас роком нових можливостей, відкриттів та здобутків. Бажаю вам міцного здоров'я та міцних нервів, добробуту, спокою у житті. Бажаю вам здійснення найсміливіших планів.
З наступаючим хлопці та дівчата!